>

GZEL for NATURA SIBERICA / Ivan & Maria / limited edition


Natura Siberica kosmetika tiek kūnui, tiek plaukams yra išties verta liaupsių, tiesiog svarbu išsirinkti būtent jums tinkamą produktą. Beveik prieš metus jums pasakojau apie nerealią NS  "Oblepikha" plaukų kaukę, o šiandien atėjo eilė kasdieninei kūno priežiūrai. Trumpai papasakosiu apie limited edition  IVAN & MARIA tirštą kūno ir plaukų muilą, bei jauninamąjį kremą. 
Nesiginčysiu, pakuočių dizainas tiesiog pasakiškas, papuoštas rusiškos Gzel keramikos raštais. Natura Siberica Gzel tirštas muilas kūnui ir plaukams gaminamas pagal senovinius receptus, Sibiro vaistažolių pagrindu. Jo kvapas - tiesiog pasakiškas ir labai primena vienus Hermes kvepalus! Išlipus iš vonios ir nusausinus odą kvapas laikosi kelias valadas. Šis produktas praturtintas vitaminu C, saugo odą ir plaukus nuo neigiamo aplinkos poveikio, tonizuoja. Plauti galvos odą ir plaukus tirštu muilu skamba šiek tiek baugokai, ar ne? Išbandyti šį produktą ant savęs reikėjo kiek drąsos, tačiau lengvai išskalavus priemonę ir išdžiuvus plaukams rezultatu buvau išties patenkinta, nes plaukai buvo ne tik labai minkšti, bet ir kvepėjo tuo nuostabiu kvapu, kuris man asocijuojasi su labai gražiais prisiminimais. Produktas labai gerai putoja, todėl yra itin ekonomiškas ir ilgo naudojimo. Indelio talpa - 300ml, kaina apie 7eur.
Labai gaila, tačiau kūno kremo kvapas ne toks, kaip pastarojo produkto. Jis yra labai gaivus, kvepia žolelėmis ir laukinėmis gėlėmis. Gal kiek ne mano "skonio" aromatas, tačiau nepaisant to, man labai patinka kremo savybės ir tai, ką jis daro mano odai. Indelio talpa nevaikiška - 370ml, jauninamasis kremas kūnui sukurtas unikalaus recepto pagrindu ir pasižymi vertingomis savybėmis : efektyviai regeneruoja ir jaunina, tonizuoja, stangrina, atkuria elastingumą. Itin aktualu moterims po nėštumo laikotarpio, arba staigaus svorio metimo. Savo pavargusį pilvuką ir šlaunis šiuo kremu tepu kiekvieną vakarą - produktas labai greitai įsigeria ir ilgam drėkina odą. Kaina - apie 17eur. Abu produktus galima įsigyti Elevita, Asorti, Eurokos, Drogas parduotuvėse. Didelis bravo indelių dizaino kūrėjams - jie išties beprotiškai žavūs ir papildo kuklų vonios interjerą!
 
Share:

No comments

Post a Comment

Blog Design Created by pipdig