>

"H&M" grožio linija / progresas Lietuvos padangėje



 Vakar vakare kiek toliau nuo Vilniaus centro, prekybos centre "Akropolis" gigantas "H&M" pristatė pirmąją Lietuvoje kosmetikos priemonių liniją. Iki tol užsienyje matydama "H&M" kosmetikos stendus mąstydavau, po kelerių metų jie atsiras ir Lietuvoje? Ir štai, vualia! Rezultatas pranoko visus mano lūkesčius! Tokio didžiulio "beauty" skyriaus nemačiau net Paryžiaus Champs Elysees esančioje "H&M" parduotuvėje. 
Kūno, plaukų priežiūros produktai, nagų laikai (kurių net 140 atspalvių!), dekoratyvi kosmetika ir daugybė kosmetinių aksesuarų. Visą tai jau galite rasti prekybos centre Akropolis. Vakarėlio metu didžėjavo Akvilina Ubartaitė, buvo galima sutikti daugybę mados ir grožio blogerių, youtuberių ir kitų, grožio tendencijomis besidominčių merginų, bei moterų. Vakarėlio metu buvo puiki atmosfera, tačiau dėl didelio kiekio žmonių, buvo labai sunku apžiūrėti ir išbandyti naujienas, tad greitu metu žadu apsilankyti parduotuvėje dar kartą. Labai noriu išbandyti tamsių atspalvių kosmetiką lūpoms ir kūno priežiūros liniją. Be to, kolekcijoje yra begalo stilingų, permatomų kosmetinių, kurios tiesiog privalo būti jūsų rankinėje, ar lagamine! 
Kadangi šįryt labai skubėjau, įrašą rašau pusryčiaudama "No Sugar", daugiau nuotraukų iš vakarėlio įkelsiu grįžusi namo. Sostinės dienos jau šurmuliuoja Gedimino prospekte, gal susimatysim?


Share:

2 comments

  1. awesome event :)

    http://the-newone.blogspot.ru
    INSTAGRAM - hellodashi

    ReplyDelete

Blog Design Created by pipdig