>

"MAKE UP STORE" Vilnius / jauki penktadienio popietė


Praėjusio penktadienio lietingą popietę praleidau kaip niekad jaukiai.  Papietavusi Užupyje esančioje "Respublikoje" ir užsukusi į "Baltą mišką" apžiūrėti sūnui paspirtuko, pasiekiau savo galutinį tikslą - "Make up store" parduotuvę - makiažo dirbtuves. Mane pasitiko šios srities profesionalė Barbora, kuri papasakojo ir supažindino su visu "Make up store" asortimentu.
Pradėsiu galbūt nuo to, kas kai kurioms gali pasirodyti nesvarbu, bet taip toli gražu nėra - parduotuvės interjero. Kartais net geriausia kosmetika gali atrodyti pigiai ir nepatikimai vien dėl atstumiančios ir ne visda skoningos aplinkos. Na kam jau kam, bet šiai parduotuvei tai negręsia. Dominuojanti juoda spalva suteikia paslaptingumo ir prabangos pojūtį. Na pripažinkime, juk kur kas smagiau sedėti prie gražiai apšviesto veidrodžio, jaukioje, stilingoje patalpoje! Dažniausiai vietos, kuriose suderintos spalvos, tvarkingas baldų išdėstymas, skoningi interjero sprendimai, turi labai gerą aurą ir į jas norisi grįžti dar ir dar.

Nepaisant labai didelio kosmetikos priemonių pasirinkimo, mane bene labiausiai nustebino tai, jog "Make up store" turi kvepalų liniją, kurios kvapai (beje tikrai neblogi) yra suskirstyti pagal žmonių charakterius. Nebloga dovanos idėja, kuomet nežinai ką padovanoti, hm? Susipažinusi su kosmetika, populiariausiais produktais, seminarų kambariu ir kas be ko Barboros kolege Laura, likau nuoširdžiai sužavėta ne tik produkcija, bet ir merginų atsidavimu darbui. Pasitempusios, žavios ir mylinčios tai, ką daro. Po valandėlės praleistos šioje nedidelėje grožio oazėje, išėjau į gatvę visa kvepianti saldainiais ir su šypsena ligi ausų. Net prasidėjęs lietus nesugadino mano nuotaikos, o privertė užbėgti į kaip tik šalia pasitaikiusią kepyklėlę, kurioje su puodeliu kavos ir macaroon'ais pralaukiau lietų. Mano galvoje sukosi vienintelė mintis : kaip gera bendrauti su žmonėmis, kurie suteikia tiek daug teigiamų emocijų!

"MAKE UP STORE" randasi Užupio g. 27 / Polocko g. 1 
Būtinai apsilankykite ir išbandykite jų siūlomą produkciją, bei pabendraukite su ten dirbančiomis merginomis. Jeigu norite įgauti daugiau žinių, facebooke pasidomėkite jų vedamais seminarais, galbūt viename iš jų susitiksime ir mes? Linkėjimai!

Share:

No comments

Post a Comment

Blog Design Created by pipdig