>

Stilingi konkurso "Fashion Vilnius Style" pusryčiai


 Ankstyvą ketvirtadienio rytą restorane "Pank'olis" susirinko stilingas bendraminčių būrys.
 Lietuvos grožio profesionalų asociacijos (LGPA) prezidentė Karolina Taraškevič pristatė pirmą kartą vyksiantį "Fashion Vilnius style" konkursą.  Konkurso „Fashion Vilnius STYLE“ dalyviams – Lietuvos įvaizdžio profesionalams – tai buvo svarbi diena: komandos išsitraukė burtus – užduotis, kuriomis tapo drabužių deriniai su Juozo Statkevičiaus drabužiais. Derinius, kaip užduotis šiam konkursui, komplektavo stilistai Asta Valentaitė ir Joringis Šatas.
Visoms konkurse dalyvausiančioms komandoms buvo suteikta galimybė susipažinti su individualiomis užduotimis, kurias vienija bendra tema – vakarinės aprangos įvaizdis, tinkantis žvaigždei ant raudonojo kilimo.
„Artėjant šventiniam šaltojo sezono vakarėlių ir švenčių maratonui, vakarinis stilius yra viena iš pagrindinių aktualijų, todėl šiam konkursui suformuluota tema sugalvota neatsitiktinai. Juo labiau, kad tai tema, aktualiausia grožio profesionalams būtent šventiniu laikotarpiu“, – pasakojo Karolina Taraškevič, Lietuvos grožio profesionalų asociacijos, iniciavusios konkursą, prezidentė. 


 

Konkurso dalyviams akcentuojama, kad jų sukurti įvaizdžiai – makiažas ir plaukų stilius – turi atitikti šių metų rudens ir žiemos sezono tendencijas.  Taip pat labai svarbu, kad įvaizdžio profesionalai jaustų, kaip teisingai išryškinti gražiausius modelio išvaizdos bruožus, o ne dirbtinai juos perdaryti. Be to, bus vertinamas ne tik plaukų stilius ir makiažas, tačiau ir gebėjimas papildyti, o ne užgožti aprangą itin ryškiais ar pernelyg avangardiškais spredimais.



Burtų traukimo metu dalyviams taip pat buvo pristatytos kosmetikos naujienos, kurias jie turės progą išbandyti kurdami naujojo sezono įvaizdžius. Profesionalios itališkos plaukų priežiūros kosmetikos „Framesi“ atstovas Lietuvoje Ričardas Navickas pristatė naujausias plaukų stiliaus ir kirpimo tendencijas, kurios dar šią savaitę buvo pristatytos Milane.
Dekoratyvinės kosmetikos „Make up for ever“ atstovė Skaistė Sukrsitovienė pristatė fotosesijoms ir vaizdo klipams idealiai pritaikytą naujausią, aukščiausių technologijų makiažo pagrindą „Ultra HD“. Konkursas vyks didžiausio Vilniuje mados festivalio „Fashion Vilnius“, vyksiančio rugsėjo 11-13 d., metu. Profesionalų komandų darbą bus galima stebėti rugsėjo 12 d. nuo 14 iki 17.30 val., Vilniaus rotušėje, grožio inovacijų parodoje „Fashion Vilnius EXPO“ arba tiesioginės transliacijos metu. 
 
Share:

No comments

Post a Comment

Blog Design Created by pipdig