>

ARTDECO / High definition foundation / makiažo "No make up" nr.1



 "ARTDECO" rudens kolekcija "Mystical forest" - tiesiog nuostabi. Mėgstančios burgundiško vyno, ar šaltesnius atspalvius, tiesiog privalo užmesti akį į "Artdeco" stendus! Tamsių, žemės spalvų akių vokų šešėliai, tobulų atspalvių nagų lakai, lūpdažiai, pieštukai.. O taipogi - naujų atspalvių makiažo pagrindai, apie kuriuos šiandien jums ir papasakosiu. 
Artdeco „High Definition Foundation" makiažo pagrindas yra idealus, norint sukurti "no make up" makiažą. Jis yra labai lengvos konsistencijos, tačiau nepaisant to - ant odos išlieka visą dieną. Gamintojai nurodo, jog šis produktas tinka visiems odos tipams, ir nors dažniausiai į tokius pareiškimus žiūriu labai skeptiškai, šiuo atveju galiu pasakyti tik pačius geriausius žodžius. Tai yra dieninio makiažo "Dievas", maskavimas vidutinis, tačiau dėl to kad ir kiek beteptum produkto ant odos, išgauti "kaukės", ar apsunkintos odos efekto tiesiog neįmanoma. Makiažo pagrindas tarytum ištripsta odoje ir gerai pritaikius atspalvį, yra visiškai nepastebimas. Atspalvis "warm ivory 52" yra tarytum identiškai atkartota mano odos spalva, o tai yra didelis pliusas "nude" makiažui, kuomet rezultato nereikia koreguoti sausomis pudromis, ar bronzeriais. Merginos, nebijokite parduotuvėje testuoti, bandyti produktus tol, kol tikrai atitaikysite jums tinkamą! Aš žinau, jog dažniausiai nemalonu ilgai tepliotis prie stendų, kai jauti konsultančių įsmeigtus žvilgsnius, kurie priverčia jaustis it kokiai vagilei. Velniop juos, jūs mokate pinigus už prekes ir turite pilną teisę jas rinktis, bandyti nors ir iki parduotuvės uždarymo.
"High definition" makiažo pagrindas patiks "natūralistėms", moterims, kurios dirba darbą, kuriame nepageidaujamas ryškus makiažas, arba tiesiog toms, kurios mėgsta subtiliai paryškinti savo privalumus ir užmaskuoti nedidelius trūkumus. Prekę galima įsigyti "Drogas", "Kosmada" "Douglas" parduotuvėse, kaina - € 25,95.

Share:

No comments

Post a Comment

Blog Design Created by pipdig