>

TOM FORD - Black Orchid / tobulas kvapas naujam romanui


Atėjus rudeniui, saldžius ir gaivius kvepalus dažniausiai pakeičia aitresni, šiltesni, sunkesnių natų kvapai. Man ruduo kaip atskira religija, kasmet šis metų laikas į mano gyvenimą atneša kažką naujo ir ypatingo, todėl šiemet nusprendžiau savo auksinį metų laiką pasitikti pasirinkusi iki tol niekada nebandytus, neuostytus ir nečiupinėtus Tom Ford kvepalus "Black Orchid".
"Black Orchid" - pirmieji, ir patys populiariausi dizainerio kvepalai, kurie pasaulį išvydo 2006 metais ir pakerėjo milijonus moteriškos giminės atstovių. Bendradarbiaudamas su "Estee Lauder" Tom Ford į pasaulį išleido pirmąją kosmetikos ir kvepalų liniją, taip išsiplėsdamas ne tik į mados, tačiau ir į pasaulinę grožio rinką. Kam skirti šie įvairiomis istorijomis apipinti kvepalai? Užuodus jų kvapą visų atsakymas dažniausiai būna panašus : stipriai, savimi pasitikinčiai ir subrendusiai moteriai, kuri nebijo būti dėmesio centre ir žino, ko norinti iš gyvenimo. Aš jaučiuosi ne visai "prisirpusi" šiam kvapui, per mažai patyriau ir mačiau šiame gyvenime, tačiau jo dėka, išėjusi į gatvę jaučiuosi rimtesnė ir brandesnė. Skamba kvailai, tačiau kvapas iš tiesų priverčia įsikūnyti į naują "personažą".
Buteliuko dizainas yra itin stilingas ir traukiantys akį. Kuklus juodos ir auksinės spalvos duetas atrodo prabangiai ir patvirtina posakį "less is more". Aromatas priskiriamas prie rytietiškų kvapų, kadangi bazinės kvepalų natos : pačiulis, smilkalai, sandalmedis, vetiverijos, vanilės lašai ir noir gourmand akordas. Sakoma, jog Tom Ford atrado ir išgavo labiausiai nepasiekiamą ir elegantišką juodosios orchidėjos aromatą, širdies ir viršutinės kvepalų natos : juodasis triufelis, ylang-ylang žiedai, bergamotė, juodieji serbentai, juodoji orchidėja, juodasis vilkdalgis, juodieji pipirai, juodosios slyvos, lotoso mediena. Kvepalai labiausiai tinka šaltąjam sezonui : rudeniui ir žiemai. Vasarą (būtent per karščius) toks kvapas gali erzinti. Aromatas ant kūno išlieka visą dieną (12h laisvai), o ant drabužių - tol, kol neišplausite. Mano manymu šie kvepalai netinka jaunoms panelėms, merginoms, nes tokie kvapai kaip "Black Orchid" tiesiog yra per sunkūs laisvoms ir jaunatviškoms sieloms, tačiau jeigu jūsų gyvenimo būdas kitoks - prašom, jūsų valia rinktis! Juk tai tik viso labo mano asmeninė nuomonė. Mano manymu šis kvapas yra tobulas naujam romanui. Ir nebūtinai su vyru! Naujai veiklai, naujiems potyriams, permainoms gyvenime. Juk taip gera, kai praėjus ilgam laiko tarpui užuodi tiek daug prisiminimų sukeliantį kvapą... Gera pasinerti į malonią nostalgiją.
 Kaina kandžiojasi, tačiau atitinka kokybę. Mažiausias buteliukas (30ml) kainuoja 68eur, didžiausias (100ml) - 136eur. Na o įsigyti galima Douglas, Kristiana parduotuvėse. Ar pirkčiau dar? Tikrai taip, tačiau kiti Tom Ford kvepalai taip pat nuostabūs, todėl manau, jog pasibaigus šiems - išbandysiu kitą aromatą - "Tabacco Vanilee".
O kokius kvepalus šaltuoju metų laiku renkatės jūs? Kokiems kvapams teikiate pirmenybę? Lauksiu jūsų komentarų. Iki!
Share:

1 comment

  1. žiauriai skanūs šiti, bet kiek pabodę. norisi įdomesnių, įvairesnių prabangių kvepalų, pasidairykit tarp ziuzi.lt nišinių

    ReplyDelete

Blog Design Created by pipdig