>

Sezono hitas - DANDY SHOES / pusryčiai su "Deichmann"


Pastebėjau, jog jau kuris laikas man baisiai nesiseka su rytiniais pristatymais, pusryčiais ir spaudos konferencijomis. Jeigu tik veluočiau, tai būtų viso labo "gėlytės", na o šį kartą istorija ne apie tai. Geru arbatą savo nesaulėtoje pusėje esančioje virtuvėje, visa susivėlusi ir nusiteikusi dieną praleisti ne itin produktyviai. Antientuziastingai peržvelgiu facebook sienoje atsiradusias naujienas ir tik STOP. Dvynės Laura ir Eva (mano sielos draugės ir kolegės-blogerės) važiuoja į Vilnių. Ką aš pamiršau? Rytinėje rutinoje paskendusi pasąmonė it tyčia uždarė visus atminties stalčius ir negaliu nieko prisiminti! Greitai atidarau savo elektroninį paštą ir randu kvietimą į "Deichmann" naujų tendencijų pristatymą. Laikrodis rodo 09:40, o susitikimo pradžia - 10:00. Kas keliauja į trasą?

Taksi iškvietimas, vonia, o tada sausas šampūnas, penkiaminutinis makiažas (kurio nedrįčiau net tokiu vadinti) ir pats įprasčiausias drabužių derinys. Pati negaliu patikėti, tačiau 10:10 lyg niekur nieko sedėjau "ŠMC" ir klausiau lietuvių batų avėjimo tyrimo rezultatų. Ar galite patikėti, jog dauguma lietuvių turi tik vieną - dvi avalynės poras ir jas atnaujina retai - kas kelis sezonus, arba tada, kuomet batai susidėvi. Dažniausiai (apie 33 proc.) kiekvieną sezoną avalynės porą keičia jaunimas, o rečiausiai avalynę keičia vyresnio amžiaus Lietuvos gyventojai (62 proc.)
Pusryčių metu buvo pristatyta ir naujausia "Deichmann" kolekcija, kurioje vyrauja madingiausios sezono tendencijos - storapadžiai sportiniai bateliai, platformos, "dandy" ir raišteliai, raišteliai, raišteliai...  


SEZONO HITAS - "DANDY" bateliai

Kokio tipo batus būtina turėti šį sezoną visoms miesto stileivoms ir tendencijas sekančioms fashionistoms? Be jokios abejonės - "dandy" stiliaus batelius. Garsi ir charizmatiška humoristo Manto Stonkaus žmona Indrė teigia, jog šiame sezone stori batų padai turės nesuskaičiuojamą spalvų ir raštų skaičių: stori padai su ryklio dantis primenančiais motyvais ar zebro dryžių akcentais, ryškiomis spalvotomis juostomis ar skirtingų formų ir sluoksnių kombinacijomis. Storų padų tendencija atsispindės visoje šių metų batų paletėje – tiek sandaluose, basutėse, tiek užvarstomuose bateliuose ar laiveliuose
Aš taip pat pasidaviau šiai tendencijai ir turiu jau net gi dvi poras tokio stiliaus batų. Sidabrinius juodapadžius (Zara) ir auksinius baltapadžius (Deichmann). Galiu pasakyti tik tiek, jog "dandy" tinka ne tik prie kelnių, džinsų, tačiau be jokios abejonės ir suknelių, bei sijonų, o drąsios spalvos pagyvins bet kokį ramių spalvų drabužių derinį, o gal net gi taps pagrindiniu jo akcentu. 
O jūs, ar jau išsirinkote savo numylėtinius pavasariui? 

Share:

No comments

Post a Comment

Blog Design Created by pipdig