>

3in1 / ICON MOISTURIZING TREATMENT plaukų kaukė / AVON GEL SHINE nagų lakas ir jo džioviklis iš SINCERO SALON




Kodėl viename įraše nusprendžiau apžvelgti tris, vienas su kitu nesusijusius produktus? Nuoširdžiai, tiesiog sutapo produktų koloritas, tačiau įsigilinusi supratau, jog vienas dalykas juos tikrai sieja. Mes visuomet norime gražesnių, ilgesnių plaukų ir lygiai taip pat gražesnių, ilgesnių nagų, bet amžinai skubame. Jūsų laukia "ICON" Moisturizing Treatment plaukų kaukės apžvalga, kuri daro grožio salono lygio stebuklus, paprasto, tačiau neprasto "Avon" Gel Shine nagų lako testavimo rezultatai ir atsiliepimas apie "Sincero Salon" nagų lako džioviklį.


"ICON" Inner Home / Moisturizing Treatment - produktas, kurį man rekomendavo kosmetologijos mokslus kremtanti draugė. Kaukė glotnina plaukus, juos maitina ir veikia net gi po kelių galvos trinkimų. Tinka visiems plaukų tipams. Ją naudoju vos kartą per savaitę, o kartais ir rečiau, norėdama maksimaliai paruošti plaukus svarbiam renginiui, ar šventei. Kaukės kvapas yra neutralus, o konsistencija - gan skysta. Paskirsčiusi ją ant drėgnų,  išplautų plaukų, palieku geroms 20 minučių. Užtenka  1200 sekundžių ir plaukų būklė - lyg ką tik iš salono! Jie labai lengvai išsišukuoja, blizga ir tampa beproto minkšti. Produktas nėra taupus ir jo talpa ganėtinai nedidelė - 250ml, o kaina apie 20eur (galima pigiau atsisiūsti iš Amazon), tai ir yra priežastis, dėl kurios kaukę naudoju ganėtinai retai. Vertinant žvaigždutėmis, duodu "Icon Moisturizing Treatment" penkias iš penkių. Net neabejoju, kai išmėginsite - pamilsite ir man pritarsite.


Dvigubą įrašą tęsiu įžvalgomis apie "Avon" gelinį efektą suteikiantį nagų laką.  Susitikime su Lilja Larionova ir Egidijumi Rainiu gavau dovanų kelis nagų lakus ir net nenutuokiau, jog apie juos rašysiu.  Nuotraukoje esantis atspalvis - "rain washed". Be nagų lako bazės ir "top coat", dviem sluoksniais nulakuoti nagai šviežiai atrodo maždaug tris dienas, su baze ir viršutiniu sluoksniu - diena, dviem daugiau. Kai paprastam, nedaug kainuojančiam nagų laikui, mano manymu tai yra labai geras rezultatas. Be to, pastebėjau, jog nustojo lūžinėti nagai.  Kaina su dabar galiojančia nuolaida - vos 3.49eur.  Cheap and chic!




Ir paskutinis, dėmesio vertas produktas - "Sincero Salon" purškiamas nagų lako džioviklis. Niekada tokiais dalykais nesinaudojau, tačiau kartą beperkant nagų lako valiklį, akis užkliuvo už mažo, balto flakonėlio. Nagų lako džioviklis. Jūs ką, rimtai? Buvau girdėjusi apie tepamus, džiovimą skatinančius lakus, tačiau purškiklis? Susiviliojau ir nusipirkau. Grįžusi namo nusilakavau nagus ir vienos rankos pirštus nupurškiau "Sincero Salon"  produktu. Nustebau, nes nesitikėjau aliejinės konsistencijos, kuri beje kvepia tiesiog beprotiškai skaniai. Ne tik skątina greitesnį lako džiuvimą, tačiau ir pamaitina nagų odeles (į sudėti įeina migdolų aliejus). Lakas ant vienos rankos išdžiuvo tikrai du (o gal net tris) kartus greičiau, negu įprastai. Man, megėjai paskutinę minuntę lakuotis nagus šis produktas yra tikra Dievo dovana. Jo kaina su nuolaida - apie 4eur / įsigyti galima "Drogas" parduotuvėse. Argi ne nuostabu? Purškiklis ne tik paprastina mūsų gyvenimą, tačiau ir nuramina nervus savo tobulu kvapu.

Share:

6 comments

  1. Mane labai sudomino kaukė,kur galima butu isigyti?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tiesą pasakius nežinau, lyg ir kai kurie grožio salonai jų turi. Aš pirkau pas draugę, užsiemančią "Icon" produkcija (facebook : Indre Bru) ;)

      Delete
  2. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  3. Geras! Kaip tik šią savaitę pati išbandžiau būtent tą patį Avon nagų laką ir net tos pačios spalvos! Spalva vasarai tobula, tačiau laikosi trumpokai. 2 dienas puikiai, o paskui kampučiai pradėjo trupėt. Užsilakavau viršutinį sluoksnį tos pačios Avon serijoa Top Coat - negelbėja situacijos. Catrice Gel Like Top Coat žyyyyyymiai geresnis:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rimtai? Gal daug darbų dirbi rankomis? Nes man kai daug plaunu, tvarkaus ir krapštinėjuos irgi trumpiau laiko, tačiau kai ramiau - laiko labai gerai kažkaip :o būtinai dar Catrice išbandysiu, ačiū už rekomendaciją! :))

      Delete

Blog Design Created by pipdig