>

URBAN DECAY / EYESHADOW PRIMER POTION / akių šešėlių bazė - verta pirkti, ar ne?


Ilgą laiką galvojau, jog akių šešėlių bazės yra niekam nereikalingas dalykas, kurio svarbą sukūrė patys gamintojai, su pažadais, jog šešėliai nesubėgs į raukšles ir laikysis ilgiau. Niekada jų nenaudojau ir nesureikšminau šių produktų, tačiau gavus "URBAN DECAY" kosmetikos siuntinį, nori nenori teko išbandyti jų siūlomą "must have". Rezultatas mane nuoširdžiai nustebino, todėl šiandien su jumis pasidalinsiu savo nuomone apie "Eyeshadow primer potion original" ir sulyginsiu, kaip šešėliai atrodo su baze ir be jos.


Ilgai laukėme ir kuomet visai nesitikėjome, pagaliau sulaukėme  "URBAN DECAY" Lietuvoje. Niekam ne paslaptis, jog jų "arkliukas" - "NAKED" šešėlių paletės užkariavusios visą grožio industriją. Tačiau kodėl taip nedaug informacijos apie tai, jog tam puikiam, soc. paskyrose demonstruojamam rezultatui išgauti reikalingas dar vienas produktas - šešėlių bazė?
Noriu jums parodyti, kaip atrodo "Urban Decay Naked Smoky" šešėliai be minėtojo produkto ir su.
Kairėje - rezultatas be bazės, dešinėje - su ja. Skirtumas akivaizdus, tiesa?


Dešinėje spalva kur kas intensyvesnė ir ryškesnė. Kalbant apie tai, kiek laiko šešėliai išlieka ant akių vokų su baze - tol, kol nenusivalysite. Tikrai, šiuo klausimu gamintojai nemelavo. Visi mano makiažai, kuriems naudoju "Urban Decay" šešėlius ir "Eyeshadow primer potion" išlieka tobuli tiek, kiek man reikia. Jokio subėgimo į raukšles, byrėjimo ir spalvos intensyvumo praradimo. 

Ar verta pirkti? Tuo atveju, jeigu turite (arba norite įsigyti "UD" šešėlių paletę) tikrai taip, tačiau kitų firmų produkcijai ši bazė nepadės. Produktas yra nepigus, jo kaina - 19.99eur, tad jeigu "Naked" paletės kaina maždaug 48eur, būkite pasiruošusios išleisti apie 70eur. Bendra kaina tikrai gan stipriai kandžiojasi, tačiau turėkite omenyje, jog paletėse sudėtos visos, tobulam makiažui būtinos spalvos. Kai kuriuos atspalvius galima naudoti tiek anktakiams, tiek skruostikaulių išryškinimui, tiek lengvam kontūravimui. Aš už universalius kosmetiniu produktus, o jūs?

Share:

1 comment

  1. Naudoju šią bazę ir su kitų gamintojų šešėliais (pvz. Sleek palete) ir viskas super!! :)

    ReplyDelete

Blog Design Created by pipdig