>

INSTITUT ESTHEDERM "Adaptasun tanning body lotion" / Auksinis įdegis ir geriausia apsauga nuo saulės


Atostogos prabėgo iš ties puikiai. Išliko ne tik smagūs prisiminimai, nuotraukos, tačiau ir tamsus įdegis, todėl šiandien nusprendžiau su jumis pasidalinti savo deginimosi rutina. Kaip nenudegti saulėje, apsaugoti savo odą, tačiau tuo pačiu įgauti auksinį, rudą įdegį? Kas be ko, galutinis rezultatas priklauso nuo jūsų odos tipo, tačiau bet kuriuo atveju yra svarbu tai, kokias priemones naudosite norėdamos jį pasiekti. 

Mano oda labai greitai įdega ir ačiū Dievui, iš karto rudai. Tai kiek palengvina mano kelią į "auksinį įdegį", tačiau net gi šiuo atveju aš bijau saulės kaip velnias bažnyčios ir visuomet naudoju apsaugines priemones, kad apsaugočiau odą nuo senėjimo anksčiau laiko ir nunusilupčiau it karvutė, kaip kartą nutiko Turkijoje. Šį kartą į kelionę pasiėmiau tik dvi priemones : natūralų kokosų aliejų ir Institut Esthederm "Tanning body lotion". Kiekvieną rytą kaip "tėve mūsų" veidą, pečius ir dekolte sritį tepiau losjonu, o kojas ir rankas - kokosų aliejumi, kadangi mano atveju šios kūno dalys gali juoduoti iki negalėjimo ir oda niekada nenudega. Esthederm priemonę kojoms ir rankoms naudojau tik per pietus, kuomet saulė būdavo aktyviausia. Juk esant atostogose nuo jos nepasislėpsi ir viešbučio kambaryje netūnosi, tiesa?

Visuomet galvojau, jog norint įdegti nereikia naudoti priemonių su SPF, nes tuomet liksiu balta kaip sūris (kvaila, nes mano oda ir taip nėra iš šviesiųjų) tačiau po susitikimo su Insitut Esthederm atstove iš Prancūzijos sužinojau, kokią didžiulę žalą mūsų odai daro saulė ir nuo to karto priemonėmis su apsauga nuo saulės naudojuosi beveik kiekvieną dieną, kuomet žinau, jog teks būti lauke ir gauti saulės spindulių dozę. Kaip matote kitose mano nuotraukose , nors ir naudojau priemones su vidutiniu SPF, oda vis tiek įgavo rudą atspalvį! Šiuo losjonu tepiau ir savo trimetį sūnų, kurio oda į produktą reagavo visiškai taip pat kaip ir manoji - neraudonavo, nunudegė ir įgavo gražų, tolygų įdegį.
"Tanning body lotion" skirtas normaliai ir stipriai saulei, vasarai, atostogoms prie jūros. Nustebau sužinojusi, jog dar savaitę po aktyvaus deginimosi, naudojant šį losjoną oda palaipsniui įgauna dar tamsesnį atspalvį ir jį užtvirtina. Beja, produkto kvapas labai subtilus ir neerzinantis, kvepia saulėgrąžomis ir laukinėmis gelėmis. Kaina - apie 60eur. Naudojasi labai taupiai, tad drąsiai galima dalintis su šeima, kartu atostogaujančiais draugais, nes produktas galioja tik 9 mėnesius po pirmojo naudojimo. 

Na o kalbant apie kokosų aliejų, priežastis kodėl jį naudoju - nuostabus kvapas ir geras odos drėkinimas, mat maniškė vasaros metu linkusi sausėti. Bet kuris natūralus aliejus yra tinkamas deginimuisi (net alyvuogių, kurį naudojate virtuvejė), nes blizgi ir sudrėkinta oda labiau "traukia" saulės spindulius, tačiau tuo pačiu metu mes kepam kaip vištelės ant keptuvės, tad piktnaudžiauti tuo taipogi nereikėtų. Be to, dar viena mano gudrybė : šviesą atspindintis deginimosi kilimėlis! Jis užtikrina, jog saulės spinduliai pasieks maksimalų jūsų odos plotą vienoje, ar kitoje gulėjimo pozoje.

Išvada : grįžau laiminga, nenudegusia nosimi, sveikais pečiais, ruda oda. Atsakymas į klausimą "ar verta pirkti" manau jums aiškus. Vasarą ir toliau žadu naudotis tik šiomis dvejomis priemonėmis, mat geresnės alternatyvos kol kas neradau, o ir nematau prasmės ieškoti.
 
Share:

1 comment

  1. I've heard good things about this esthederm adaptasun... Going on my wish list now..... :)

    ReplyDelete

Blog Design Created by pipdig