>

KIEHL'S / dalelė New York'o jau Lietuvoje!


Jeigu domitės Lietuvos blogosfera ir sekate mados, ar grožio tinklaraštininkes, ko gero jums ne naujiena, jog rytoj savo pardoutuvės duris atidaro "Kiehl's". Jauki, originali aplinka, ilgai laukta kosmetika tiesiai iš New York'o, asmeninės konsultacijos ir specialistų patarimai - štai kas laukia jūsų rytdienos atidaryme! Šiandien "Kiehl's" parduotuvėje lankiausi net du kartus - po piet manęs laukė asmeninė konsultacija, kurios metu buvo parinktos veido priežiūros priemones, o vakare - vakarėlis, su daug popkornų, cukraus vatos ir šampano. 


Konsultacijos metu išsiaiškinome, jog mano oda nėra tokia riebi, kokia ją laikiau. Tiesą pasakius - labiau linkusi į sausėjimą."T" zona žinoma mėgsta blizgėti, tačiau tai nėra blogai. Sužinojau daug įdomių dalykų apie veido priežiūrą ir su nekantrumu laukiu, kuomet išbandysiu maišelyje manęs laukiančius produktus! Kas be ko neapsiėjome be sveikų kokteilių (labai skanių!) ir vegetariškų sumuštinių (galėjo būti ir geriau). Ačiū "Kiehl's" komandai už maloniai ir naudingai praleistą laiką, bei blogerėms už draugiją.



Atėjus vakarui, pasikeitus drabužių deriniams bei makiažams, susirinkome švęsti 'Kiehl's" atidarymo. Mus pasitiko garsi muzika, foto dežė su vietoje spausdinamomis nuotraukomis, daugybė šampano, vegetariškų užkandžių, popkornų ir... cukraus vatos aparatas! Svečiai galėjo susipažinti su didžiuliu kosmetikos asortimentu, konsultuotis su specialistais ir kas be ko linksmintis, bendrauti, fotografuotis. Ar galite patikėti? Rytoj pirmieji parduotuvės lankytojai turės galimybę laimėti kelionę į galimybių miestą - New Yorką! Niekada netikėjau konkursais, tačiau kuomet mano draugas Tomas laimėjo tokį patį prizą pernai metais, pradėjau tikėti fortūna. Linkiu, kad pasisektu ir jums!

Share:

No comments

Post a Comment

Blog Design Created by pipdig