>

LANCOME GRANDIOSE / žvilgsnio magija


Kas geriausiai žino ko reikia moterims? Būna dienų, jog šaldytuvas ir išpardavimuose paskendęs prekybos centras tampa atsakymu į visus tuo metu rūpimus klausimus, tačiau aplenkus šias žemiškas silpnybes tampa aišku, jog apie viską, ko reikia motermis, geriausiai žino prancūzai. Prancūziška kosmetika, prancūziški kvepalai, prancūziška virtuvė, vyrai, drabužiai, o ką jau kalbėti apie nepamirštamas akimirkas Paryžiuje ar jaukiuose Prancūzijos miesteliuose,  su burnoje tirpstančiais kruasanais, sūriais ir vynais, atveriančiais širdį pokalbiams, o kartais ir kvailiems (tačiau sielą džiuginantiems) poelgiams. Visą mėnesį kentėjusi nuo minčių (o tuo pačiu ir jėgų) išsekimo, bei keistos savijautos, šiandien su įrašu apie "LANCOME" naujienas, ir vėl grįžtu į dažną blogo rašymą. 
 


  
Grandiôse Extrême L’Exces

Blakstienos - tobulo makiažo paslaptis. Net pats ryškiausias ir tobulai išbaigtas akių makiažas atrodo blankiai, be tankių ir ilgų blakstienų. Žinoma, tiek vizažistės, tiek mes pačios dažnai į pagalbą pasitelkiame priklijuojamas blakstienas, tačiau ką daryti, kuomet dieninio makiažio pasinori apsunkinti netikromis vėduoklėmis, o be užburiančio žvilgsnio - nė iš vietos? Naujiena "Grandiose Extreme L'Exces" - tai, ką sukūrė mūsų maldas ir norus išklausę "Lancome". 
Pasak gamintojų, tušas sukurtas suteikti blakstienoms maksimalią apimtį. Patikėkit, jie savo tikslą pasiekė. Kalbant apie produkto išvaizdą, noriu pabrėžti ne tik tai, jog ji be galo graži ir prabangi, tačiau ir tai, jog kūrėjai į pagalbą pasitelkę 3D efektą išgavo vizualinę apgaulę - atrodo, jog šepetėlio viduje žydi juoda gelė. Pats tušo šepetėlis - taip pat ne iš įprastųjų. Jis tiesiog kreivas! Patentuotas SWAN NECK (gulbės kaklo) šepetėlis nudažo visas blakstienas nuo vieno akies kraštelio iki kito, pakelia jas nuo pat šaknų ir gerai padengia iki pat galiukų. Reikėjo kelių dienų, tam, kad prie to priprasti, tačiau dabar dėl to nejaučiu jokio diskomforto ir jo neįprastos formos tiesiog nepastebiu.   Pagrindinis klausimas - kokiomis jis paverčia mūsų blakstienas ir kodėl "Grandiose Extreme L'Exces" tušą verta išbandyti? Jeigu norite itin tankių, super juodų ir ilgų blakstienų - rasti vietą šiam produktui savo kosmetinėje tiesiog privalote. Iš mano pusės - pačios nuoširdžiausios rekomendacijos. Juk moters žvilgsnis yra toks pat svarbus kaip ir kvepalai! Tai yra du dalykai, kuriuos įvaldžiusios mažais žingseliais užvaldysite pasaulį. Žinoma, jeigu viduje ir galvoje betvarkė, nepadės niekas, tad skaitome knygas, bendraujame su įdomiais žmonėmis, ištiesiame nugarą, pasirenkame mūsų charakterį atskleidžiančius (ir papildančius) kvepalus, sustipriname žvilgsnio magiją ir pirmyn!

 
Grandiôse Eyeliner

Antroji "Lancome" naujiena - akių apvadas, kitaip tariant liner'is. Gamintojai teigia, jog norėdami atskleisti naujas akių apvado galimybes sukūrė šį inovatyvų produktą. "Grandiose Eyeliner" šepetėlis kaip mažytė plunksna - be galo patogus ir idealiai tinkantis tobulai linijai išgauti. Ko gero paslaptis yra tame, jog jis yra labai plonas, tad norimą rezultatą išgauti yra kur kas lengviau. Intensyviai matinė apvado formulė puiki tuom, jog apvadas išlieka, netrupa ir nesitepa labai ilgą laiką - tol, kol pačios nuspręsite jį nuvalyti. Akių apvado kokybė - 100-tinė, likau labai patenkinta ir naudoju jį beveik kiekvienam vakariniam makiažui. 

Kalbant tiek apie tušo, tiek apie liner'io kainas - jos vienodos / 35,95 € Pripažinsiu, jeigu reikėtų rinktis, be jokios abejonės pirkčiau blakstienų tušą. Priežastis paprasta - tai yra kasdien naudojamas (tobulas) produktas, o akių apvadui, kaina mano manymu yra per didelė. Išbandyti ir įsigyti galite "Douglas", "Kristiana" parduotuvėse.
Taipogi turiu gerą naujieną! Norinčias laimėti šiuos du produktus kviečiu apsilankyti mano facebook puslapyje "Absentta Gorelova blog". Linkiu saulėto trečiadienio vakaro ir produktyvios, ateinančios darbo dienos. 

Share:

No comments

Post a Comment

Blog Design Created by pipdig