>

LAKVINA / laisvę platėjantiems džinsams!


(Drabužiai - LAKVINA, nuotraukos - www.fotororo.info)

Jau kurį laiką į madą grįžusios platėjančios kelnės vienoms merginoms tapo tikru skausmu akims, o kitoms - palaima."Kliošiniai" džinsai mus nukelia į laikus, kuomet po pasaulį blaškėsi hipių judėjimai, visi buvo taikūs ir mylintys, laimingi ir laisvi. Dabar, tokio tipo kelnes renkasi visai ne marihuaną rūkantys gėlių vaikai. Vis dažniau su platėjančiomis kelnėmis matome grakščias moteris, skubančias į darbo susitikimus, arba pietaujančias senamiesčio terasose, o kartais net gi ir nuotakas, norinčias išsiskirti iš minios ir palaidoti visiems nusibodusius pūstus tortus ir žuveles. Kuomet pasaulyje "kliošai" yra lygus "skinny" džinsams, Lietuvoje jie lyg klasėje nepritampantis vaikas - lyg ir norisi su juo draugauti, bet o ką pagalvos kiti? 


Platėjantys džinsai turi nuostabią "funckiją" : pasirinkus jūsų figūros tipui tinkama kirpimą, kojas galima išilginti ligi pat dangaus! Žinoma, geriausia, kad džinsai arba kelnės pilnai uždengtų aukštakulnių kulniuką, tuomet vizuali apgaulė tampa dar labiau pastebima, o kaip nereikia daryti, galite pamatyti mano nuotraukoje - kelnės sprindžiu per trumpos, tačiau užteks kaltinti viską tik ne save! Čia kaltos ne jos, o aš. Tiksliau - mano ūgis.
Su kokiais drabužiais derinti platėjančius džinsus ir atrodyti nuostabiai?

Oficialiam įvaizdžiui :
balti marškiniai, įliemenuoti švarkeliai, smokingas, šilkinės palaidinės
Kasdieniam įvaizdžiui :
laisvi, lininiai marškiniai, "crop top" maikutės, nerti, megzti megztiniai

Tai tik keli drabužiai, kurie tikrai tinka platėjančioms kelnėms. Jūsų fantazija (ir spėju spinta) yra beribė, tad telieka eksperimentuoti, ieškoti ir be abejonės rasti. 
Share:

1 comment

  1. Absentta, tavo blogas nuostabus kaip visada! Dievinu platėjančius džinsus, jie ypač tobuli tada, kai esi putlutė (bent jau neatrodau kaip karvė su triko). Prieš juos pirkdama, aišku, dvejojau, nes galvojau, jog atrodysiu kaip ale 80' siais. Tačiau kažkai ryžausi ir mano sheego dzinsai visam laikui pakeitė požiūri į tokio tipo stiliu. Anaip tol, pastebėjau, jog kuo toliau, tuo labiau tokio tipo dzinsai vel grįžta į madą!

    ReplyDelete

Blog Design Created by pipdig