>

URBAN DECAY / Beach bronzer / Naked skin One & Done

    

"Urban Decay" - asmeniškai man, kosmetikos kompanija, visuomet sukelianti didelius lūkesčius. Vilioja ne tik tobulo grožio pakuotės, bei geri atsiliepimai. Pasamonę veikia ir tai, jog Lietuvoje labai ilgą laiką nebuvo galimybės įsigyti šio prekės ženklo produktų, o visko, kas nepasiekiama (deja, deja), norisi dar labiau. Atsimenu, kaip žiūrėdama užsieniečių makiažų filmukus, bei kosmetikos apžvalgas, svajojau apie "Naked" šešėlių paletę, o dabar ne tik ją turiu ir sėkmingai naudoju visiems savo makiažams, tačiau ir bendradarbiauju su pačiu prekiniu ženklu. Šiandien noriu jums papasakoti apie numylėtą "Beach bronzer" bronzantą ir mane kiek nuvylusį (tačiau kitiems labai patinkatį) kremą su atspalviu "Naked skin One & Done".



"Urban Decay" BEACH BRONZER - tikras kosmetinės "saldainis". Bronzanto įpakavimas be galo stilingas ir kokybiškas, metalinis ir sunkus, o viduje (kaip ir priklauso) yra veidrodėlis. Gamintojai teigia, jog bronzinanti pudra itin smulkiai sumalta ir dėl švelnios formulės tepasi nepriekaištingai, nepalieka netolygumų. Ką galiu pasakyti aš - viskas priklauso nuo šepetėlio, kurį naudojate. Priemonė yra gerai pigmentuota, tad labai lengva iš "saulės nubučiuotos" tapti "...". Bronzantas yra toks produktas, kurio, atrodo, niekada nebus per daug (tačiau visos žinome, jog taip tik atrodo). Norisi išryškinti skruostikaulius, pakonturuoti veidą, tačiau jokiu būdu nedera įsijausti, nes (visai kaip ir su kokteiliais) padauginti labai lengva.

 "Beach bronzer" turi du atspalvius - "sun kissed" ir "bronzed". Be to, didelis pliusas, jie - visiškai matiniai! Mano turima spalva - "bronzed". Ji yra labai šilta ir kaip bebūtų gaila - šiek tiek oranžinė. Kadangi mėgstu šaltesnius tonus, šios problemos sprendimą radau greitai - itin silpnais brūkštelėjimais skruostikaulius padengiu pilkais "Urban decay" šešėliais, taip išgaudama sau tobulą atspalvį. Bronzantas išlieka labai ilgai (visą darbo dieną, arba vakarėlį naktį), tinkamas naudoti ir visam veido padengimui, tačiau man pasitarnauja tik kontūruojant veidą. Nuotraukoje apačioje galite pamatyti vieną iš mano bandymų vizualiai sumažinti nosį ir kaktą, išryškinti skruostikaulius. Žinau, tobulėti dar tikrai yra kur, tačiau kartais reikia mokytis ne tik iš svetimų klaidų (cha cha), bet ir savų. 
Bronzanto kaina - 28,95eur, o įsigyti ir išbandyti galima "Douglas".

 
"Urban Decay" NAKED SKIN ONE & DONE - veido kremas su atspalviu visiems odos tipams. Kalbant nuoširdžiai, nelabai pasitikiu priemonėmis, skirtomis visiems odos, plaukų tipams. Tik nedaugelis iš jų turi savo magiją tikti visiems. Kadangi mano pirmas įspūdis apie šią "BB" kremo tipo priemonę buvo neigiamas, ilgai nelaukusi estafetę perdaviau draugei, kurios odos tipas yra priešingas maniškei. Jos nuomone pasidalinsiu pabaigoje, o dabar noriu daugiau papasakoti apie produkto pliusus (taip taip, tokie tikrai yra, tiesiog mano mišri odą jų neįvertino).



Klinikinių tyrimu metu dauguma dalyvių pastebėjo, jog akimirksniu pagerėjo odos atspalvis, kuris išliko iki 8 valandų, po trijų mėnesių naudojimo žymiai padidėjo odos švytėjimas, oda tapo stangresne, o po dviejų savaičių poros tapo mažesnės. Kremas suteikia lengvą makiažo pagrindo efektą, tačiau man jo neužteko. Kaip bazė vidutinio, ar stipraus maskavimo kreminėms pudroms "Skin one & done" veikia kur kas geriau. Žinoma, kremą galima sluoksniuoti, norint išgauti stipresnį makiažo pagrindo efektą, tačiau man, mišriaodei, jis suteikia per daug skaistumo. Ir taip linkusi į riebumą oda pradeda dar labiau blizgėti ir greitai "permuša" kompaktinę pudrą.
Daugumai merginų ir moterų šis produktas labai patinka ir atstoja kreminę pudrą, todėl aš nei kiek nenustebau, kai draugė, šį produktą naudojusi maždaug kelias savaites susidarė teigiamą nuomonę. Kadangi jos oda yra sausesnė, jai lengvas švytėjimo efektas patiko. Teigiamai buvo įvertinta ir lengva tekstūra ir gerai prie odos prisitaikantis atspalvis. Minėjo, jog produktas odos neriebina.Visi esame skirtingi, tad ir suprantama, jog daiktus ir pasaulį priimame savaip. Džiaugiuosi, jog "Naked Skin" jai tiko ir patiko. Mažas patarimas toms, kurios vis gi nuspręs išbandyti šį kremą - būkite atsargios besirinkdamos atspalvį. Iš viso jų yra šeši, tačiau būtina prieš įsigyjant bent kelis iš jų pasibandyti ir palyginti, nes mano turimas "medium" mano odai yra gerokai per tamsus, nors ji ir įdegusi. Jeigu esate bandžiusios (arba naudojate dabar) šią kosmetikos priemonę, pasidalinkite savo nuomone komentaruose, būsiu labai dėkinga. 
Kaina - 32,95eur, "Douglas".

Share:

No comments

Post a Comment

Blog Design Created by pipdig