>

KIEHL'S / Ultra Facial Cream & Calendula Deep Cleansing Foaming Face Wash apžvalga


Vilniaus "Panoramoje" atsidarius "Kiehl's" parduotuvei (kuri labiau panaši į nedidelį, jaukų butiką), mano tualetinis staliukas tapo tikru šios kosmetikos kompanijos altoriumi. Jau kelis mėnesius testuoju daugybę "Kiehl's" produktų ir pagaliau jaučiuosi suformavusi savo tvirtą nuomonę apie daugelį iš jų ir pasiruošusi su jumis viską aptarti  nuo A iki Z. Šiandien noriu papasakoti apie man beprotiškai patinkantį "Calendula deep cleansing foaming face wash" prausiklį ir populiarųjį "Ultra facial cream" kremą, kuris ilgą laiką buvo mano tyliu priešu, tačiau dabar drįstu teigti, jog mes susidraugavome. 



KIEHL'S "ULTRA FACIAL CREAM"

 Kiehl's "Ultra facial" drėkinamasis kremas yra labai populiarus visame pasaulyje, todėl aš likau išties nustebusi, jog pirmomis naudojimo savaitėmis taip visų girta priemonė man netiko. Oda rytais labai stipriai blizgėdavo, kremas sunkiai susigerdavo į veido odą. Praėjus geram mėnesiui, nusprendžiau produktui duoti dar vieną šansą... Ir žinote ką? Supratau, jog esu tikra kvailelė. Ir ne tik tai! Supratau, jog tiesiog tepiau per storą sluoknį šio drėkiklio, ko pasekoje oda akimirkai tapdavo lyg nesava. Be to, nerekomenduoju jo maišyti su koncentratais, nebent oda yra tikrai iš ties labai išsausėjusi ir reikalauja extra drėkinimo. Dabar tris nedidelius taškelius įmasažuoju į veido odą ir kremas ne tik puikiai susigeria ir drėkina, tačiau ir nesukelia jokio perdėto blizgesio ir neriebina.
Didelis pliusas yra tas, jog kremas yra bekvapis, nealergizuoja, o jo tekstūra - labai lengva. Priemonė yra tinkama naudoti bet kuriuo metų laiku.

"Ultra facial" yra  visapusiškai universali veido priežiūros priemonė, kuri tinka tiek moteris, tiek vyrams, o kas svarbiausia - visiems odos tipams, tačiau ypatingai noriu pabrėžti faktą, jog labiausiai šiuo produktu žavisi sausą odą turintys žmonės, mat šis baltas idelis yra tikras odos drėgmės šaltinis. 
Kremo galiojimo laikas - 12 mėnesių, o 50ml užtenka tikrai ilgam, tad galite drąsiai dalintis su namiškiais, arba negailėti ir naudoti dekolte sričiai. Jeigu matote, jog galiojimo laikas eina į pabaigą ir visos talpos išnaudoti nespėsite, visada galite palepinti išsausėjusias rankas. "Ultra facial cream" 50ml kaina - 26eur, tačiau galima rinktis ir kitus indelio dydžius - 30ml ir 120ml.


 KIEHL'S "CALENDULA DEEP CLEANSING FOAMING FACE WASH"

Ir atėjo eilė prausikliui, kuriam išsivystė lengva priklausomybė ir be kurio daugiau neįsivaizduoju savo vakarinės rutinos. Kiehl's "Calendula deep cleansing foaming face wash" yra visiškai tobula veido valymo priemonė riebios ir mišrios odos savininkėms, dažnai kovojančioms su spuogeliais ar užsikimšusiomis poromis. Na, tačiau apie viską iš pradžių!
Kaip žinia, medetkos kaip gydomosios žolelės yra žinomos nuo senų laikų ir ne tik stabdo skausmus, gydo sunkiai gyjančias žaizdas, bet ir gydo išbėrimus, uždegimus, turi antiseptinių ypatybių. Beveik visomis savybėmis, kuriomis pasižymi medetka, gali pasigirti ir "Calendula" prausiklis. Jo kvapas - labai neutralus, o konsistencija - tąsi, primenanti permatomus klijus. Produktas labai stipriai putoja, todėl užtenka vos vieno žirnelio tam, kad pilnai nuvalyti veido odą. Tobulai su šia priemone dera Konjac Sponge kempinėlė, kuria aš taip pat, kaip ir šį prausiklį naudoju kasdien. 

Svarbu nepamiršti, jog visos priemonės (vienos labiau, kitos mažiau), kovojančios su riebios odos problemomis sausina odą, tad būtina po visų procedūrų ją gerai sudrėkinti. Tam tinka ne tik viršuje aprašytas drėkinamasis kremas, tačiau ir bet kuri kita jums tinkanti drėkinamoji priemonė. 
Prausiklio talpa 75ml, o kaina - tik 9.50eur, tad tikrai rekomenduoju išbandyti! 

Tad kitą kartą, kuomet vaikščiosite po drabužių parduotuves, ar gersite kavą, nepamirškite ir savo odos! "Kiehl's" parduotuvė randasi priešais "Ali šokoladinę". Labai draugiški ir kompetetingi konsultantai supažindins su produkcija ir padės jums išsirinkti labiausiai tinkamą priemonę.
Share:

No comments

Post a Comment

Blog Design Created by pipdig