>

NYX ILLUMINATOR FOR FACE & BODY / švytėjimo suteikianti pudra


Nors ryškus, "Kardashian" stiliaus veido kontūravimas po truputį "išeina iš mados" (Lietuvoje tai vyksta labai lėtais žingsniais), lengvas veido modeliavimas tapo kiekvienos kosmetiką mylinčios moters įpročiu. Kodėl gi neparyškinus savo privalumų ir nepaslėpus trūkumų? Kontūravimo pagalba vizauliai galime ne tik išryškinti skruostikaulius, sumažinti nosį, tačiau ir išryškinti raktikaulius, padidinti lūpas ir net gi krūtinę! Vienintelis mane bauginantis dalykas - stiprus highliter'io (švytėjimą suteikiančios pudros) padauginimas dieniniame (o kartais net ir vakariniame) makiaže. To priežastimi dažniausiai tampa prastas apšvietimas, arba begalinis noras šviesti, cha cha. Šiandien noriu jums papasakoti apie savo vieną iš dabartinių kosmetikos favoritų - "NYX" Illuminator" švytėjimo suteikiančią pudrą.

 
Su "NYX" kosmetika susipažinau visai nesenai, tad kol kas turėjau galimybę išbandyti tik keletą produktų. Du iš trijų nuo šiol guli mano dažniausiai naudojamos kosmetikos skyriuje. Kaip jau supratote, ši šviesą atspindinti pudra - vienas iš jų. Iš karto paminėsiu, jog kalba eina būtent apie "NARCISSISTIC" atspalvį.

Apie priemonės "įpakavimą" daug nekalbėsime, nes jis yra visiškai niekuom neišsiskiriantis ir paprastas - juodas, kokybiškas, su veidrodėliu viduje. Labiau knieti papasakoti apie šio produkto privalumus. Kaip matote nuotraukoje (ant rankos) žerėjimas labai šiltas ir tolygus, nėra jokių didelių, blizgių dalelių. Kodėl nėra nuotraukos kaip šis highliter'is atrodo ant veido? Nes jis atrodo taip natūraliai, jog jo neįmanoma dorai nufotografuoti! Jis pastebimas tik realybėje, sukinėjant galvą į vieną, ar kitą pusę. Nors perbraukus pirštu, atrodo, jog atspalvis yra labai pigmentuotas, naudojant šepetėlį jis yra ant tiek lengvas ir švelnus, jog jo tiesiog neįmanoma padauginti (na arba reikėtų labai stipriai pasistengti). Man ši "NYX" priemonė yra tikras atradimas ir jokios alternatyvos jai kol kas neradau. Asmeniškai man, tai idealus produktas natūraliam, neiššaukiančiam dieniniam makiažui. 

Deja, vakare ši švytinti pudra yra vos pastebima, tad renginiams, fotosesijoms, ar ryškiems makiažams jos tikrai nerekomenduoju. Highliter'io kaina oficialioje svetainėje - 9$. Kiek žinau, "Douglas" parduotuvėse esančiuose stenduose jo kol kas nėra, tačiau mane pasiekė gandai, jog rudenį Vilniuje atsidarys nauja "NYX" parduotuvė, tad tikėkimės, jog ten galėsime įsigyti ir išbandyti šį įrašo kaltininką.

Share:

No comments

Post a Comment

Blog Design Created by pipdig