>

Kosmetika, tinkama naudoti ne pagal paskirtį / Kaip susikurti lūpų dažus pačiai?


Pastebėjau, jog kosmetiką ne pagal paskirtį naudoju labai dažnai, todėl nusprendžiau su jumis pasidalinti keliais patarimais, kaip iš vieno kosmetinio produkto galima išspausti daugiau ir aptarti šiandienors rezultatą. Makiažas atliktas su priemonėmis, apie kurias netrukus jums papasakosiu.



"PUPA DOT SHOCK" skaistalai. Neesu didelė rausvų skaistalų megėja, todėl mažus "Pupos" rutuliukus naudoju vietoj šešėlių. Nuotraukose rezultatas nežymus, tačiau realybėje rausva spalva voko viduryje - kur kas ryškesnė. 

"BEAUTY BLENDER LINER DEIGNER" - naujas, populiariosios makiažo kempinėlės kūrėjų žaisliukas, skirtas lengviau nusibrėžti skystą akių pravedimą, kitaip tariant tobuloms "strėlytėms". Su skystais produktais ir šiuo guminiu "mediatoriumi" man kol kas sekasi prastai, tačiau tai yra puiki alternatyva daugumos taip naudojamoms lipnioms juostelėms, atliekant ryškų akių makiažą. Griežta šešėlių linija žvilgsniui prideda daugiau seksualumo ir "cat eyes" efektą. 

"PUPA DOT SHOCK" šešėlių paletė. Visi atspalviai stipriai žėrintys ir šviesūs, tad juos drąsiai naudoju vietoje švytinčios pudros (highliter'io) : zonai po antakiais, nosies galiukui, skruostikauliams. Puikus rezultatas išlieka labai ilgai! Džiaugiuosi iš naujo atradusi šią paletę. 


KAIP SUSIKURTI NORIMO ATSPALVIO LŪPŲ DAŽUS PAČIAI?

 Kam pirkti daugybę skitingų lūpdažių, jeigu turint kelis "ingridientus" galima kas dien susikurti vis kitokį atspalvį? Šį būdą atradau dar vaikystėje, kuomet vienintelis mano lūpdažis buvo vazelinas. 
Lūpas padengiame šviesiu makiažo pagrindu, arba kompaktine pudra. Imame norimos spalvos akių vokų šešėlius ir įtriname jais šepetėlį, o jeigu negaila, su žirklutėmis, arba betkokiu aštriu daiktu nuskaptuojame šiek tiek šešėlių "dulkių". Ant rankos (arba kur jums patogu) sumaišome spalvą su vazelinu, arba bespalviu (mano atveju tinka ir kūno spalvos) lūpų blizgiu. Be jokios abejonės galima improvizuoti, viskas priklauso nuo spalvos, kurią norite išgauti. Galima maišyti ir su kitais lūpdažiais, blizgiais, lūpų aliejais. Sodrioms, tamsioms lūpoms naudojau "Urban Decay Naked Smoky" šešėlių atspalvį "whiskey" ir "Oriflame Vinvyl Gel" blizgį. 

Galbūt taip pat turite mėgstamų produktų, kuriuos naudojate ne pagal paskirtį? Jeigu jūs, kaip ir aš, mėgstate paeksperimentuoti su dekoratyvine kosmetika, kaip ir visuomet, labai lauksiu jūsų komentarų.

Share:

2 comments

Blog Design Created by pipdig