>

OUTFIT / griežta ir žaisminga - tai suderinama!


Suit- LAKVINA / Shirt - LAKVINA / Cluch bag - RANKINIU NAMAI / Watch - MARC BY MARC JACOBS / High heels - SERGIO TODZI


Ar įmanoma vienu metu atrodyti griežtai ir žaismingai? Kartu šie du žodžiai skamba visiškai nesuderinamai, tačiau vakar supratau, jog nieko nėra neįmanomo, tereikia lašelio fantazijos. Kostiumėlį vilkinti moteris visada atrodo pasitempusi, rimta, veikli. Tačiau ką daryti, kuomet norisi oficialų įvaizdį paįvairinti, suteikti jam cinkelį? Atsakymas  paprastas - atverti spintos duris ryškioms spalvoms! Žmonės yra įpratę matyti ramias, dažniausiai tamsias spalvas lietuvaičių garderobuose, tad nustebinti aplinkinius ir akimirkai atkreipti į save dėmesį yra labai lengva. Vakar vilėkdama kostiumėlį iš "Lakvina" parduotuvės jaučiausi lyg gavusi vitamino "c" dozę - laiminga ir pasitikinti savimi. O ką jau kalbėti apie mielą kasininkės komentarą perkant jogurtą : "jūs šviečiat kaip saulė!" Net neabejoju, jog dėl visko kalta kostiumėlio spalva ir neįpareigojantis dizainas - stambiais karoliukais dekoruotos priekinės kišenės. Tokio stiliaus drabužiai puikiai tinka ne tik darbui kreatyviame ofise, tačiau ir Rugsėjo pirmąjai, darbo susitikimams ir net šventėms. Juk ne visada reikia griebti suknelę norint atrodyti šventiškai, tiesa?





Kuomet drabužio spalva "rėkianti", jokiu būdu nerekomenduoju ryškių aksesuarų. Kas per daug - tas nesveika, ir kalba eina ne tik apie saldainius. Aš pasirinkau klasikinius, juodus aukštakulnius, kuriuos kadaise pirkau Paryžiuje ir nedidelę delninukę iš "Rankinių namų".
O kokia jūsų nuomonė apie ryškius drabužius? Ką mieliau renkatės jūs? Tamsius ir saugius variantus, ar rizikuojate būti iš toli pastebėtos? Linkiu visoms šilto, gražaus ir saulėto savaitgalio.


Share:

1 comment

Blog Design Created by pipdig