>

GIORGIO ARMANI ECCENTRICO / blakstienų tušo apžvalga


Ilgos, ryškios blakstienos - kiekvienos moters svajonė. Vienos ją išpildo pasinaudodamas blakstienų priauginimo paslaugomis, kitos gali pasigirti Dievo dovana ir dažnai net gi pamiršta pasidažyti, o likusios (kaip ir aš) - ieško to vienintelio. Tušo! "Giorgio Armani" kosmetika pasaulyje pasirodė tik 2000-ais metais, kompanijos makiažo koncepcija - žvelgti į moters veidą kaip į drobę, kurioje skirtingų tekstūrų, spalvų, šviesos ir šešėlių žaismas atvertų gražiausius moters veido bruožus ir atskleistų asmenybę. Tik nepamirškime, jog norint asmenybę atskleisti, reikia ja būti, nes kitu atveju nepadės nei dekoratyvi kosmetika, nei kitos pagalbinės priemonės. Šiandien - apie G.A. naujieną - tankinantį blakstienų tušą "Eccentrico".


Blakstienų tušo pakuotė (net nežinau kaip kitaip pavadinti) - nors ir plastmasinė, tačiau kvepianti prabanga. Tam užtenka tik juodos - raudonos spalvos žaismo ir mažos auksinės detalės. Čia ir pasitvirtina posakis "less is more". 


Pasak gamintojų, šio blakstienų tušo formulė - inovatyvi. Naujausias Armani kompanijos ingredientas - polimeras, tekstūrinis gelis instinktyviai privirtinantis "Eccentrico" formulę prie blakstienų. Nors tušu padengtos blakstienos džiūsta ganėtinai greitai, priemonę lengva sluoksniuoti ir taip išgauti dar daugiau apimties, ką šis produktas ir žada.

Naujasis šepetėlis, pagamintas iš raudono elastomero (nuotraukose to nesimato, nes jis yra pilnai padengtas tušu), o kūgio formos šereliai akcentuoja apimtį. Dažniausiai tankinantys blakstienų tušai labiau, ar mažiau sulipdo blakstienas, todėl mane nudžiugino tai, jog šis produktas gražiai jas atskiria ir iš daugybės blakstienų nesuklijuoja penkių.

Gamintojai siūlo tris "Eccentrico" atspalvius, kurie atkartoja pagrindines Armani ženklo aprangos spalvas. Obsidian black - gryna, pigmentuota juoda / Wood - pilkšvai ruda / Navy - tamsiai mėlyna (skiriamasis Armani atspalvis).

Pagrindiniai priemonės pliusai mano akimis - tušas visiškai nebyra (sudie "pandos akys"), laikosi visą dieną ir atlieka savo funkciją - ne tik tankina, tačiau ir ilgina blakstienas. Minusas tik vienas - kaina. Žinant tai, jog blakstienų tušai ganėtinai greitai džiūsta, prieš perkant priemonę už 39.50eur reikia gerai pagalvoti. Išbandyti, įsigyti ir plačiau susipažinti su "Giorgio Armani" kosmetika galite "Kristiana" parduotuvėse Vilniaus ir Kauno "Akropolyje", bei internetinėje parduotuvėje www.kristiana.lt
Share:

No comments

Post a Comment

Blog Design Created by pipdig