>

OUTFIT / DARK CINDERELLA STORY


Shoes - ALDO / Skirt - FROM PARIS / Corset - H&M STUDIO / Jacket - RESERVED / Hat - H&M STUDIO 
 
Nuotraukos : Nasicomy Foto

Rytas. Saulė dar nepatekėjo, o aš riedu pustuštėmis Vilniaus gatvėmis į miesto centrą. Laikrodis rodo be kelių minučių šešias, o radijas groja džiazą. Romantika! Vos už kelių akimirku susitinku su fotografu Martynu (Nasicomy) ir pasirodžius pirmiems saulės spinduliams pradedame fotosesiją dar tik bundančiame Gedimino prospekte. Aš visuomet kartoju posakį "kas nori ieško galimybės, kas ne - ieško pasiteisinimų" ir šį kartą šie žodžiai - tiesiai į dešimtuką. Du išprotėję žmonės visada ras būdą įgyvendinti savo idėją! Fiksuodami beveik kiekvieną akimirką keliaujame rytinėje tyloje skendinčiomis gatvėlėmis, neaplenkiame ir iš pirmo žvilgsnio nieko neypatingų kiemelių, kurie pasirodo puikiai pasitarnauja nuotraukoms.


Mano pasirinkimas - toli gražu ne kasdieniškas. Pustas "tutu" sijonas, mylima "H&M Studio" skrybelė - ir kuom ne ragana? Koks charakteris, tokia ir apranga! Nuodemė šeštą ryto fotografuoti nuobodų drabužių derinį, tad pasitelkiau fantaziją ir nusprendžiau pažaisti su iš pirmo žvilgsnio nesuderinamais drabužiais. Ar žaidimą laimėjau - nežinau, tačiau rezultatas man patinka nepaprastai! O dar Martyno talentas išnaudoti viską, kas supa aplinkui - pastatus, saulę, šešėlius..


VIS DAR ANT BANGOS

Moteris galima paskirstyti į dvi grupes : pirmoje - įsigijusios batus aukščiau kelių (botfortus) ir laukiančios, kuomet atšals orai, kad juos avėti; antroje - dvejojančios ir manačios, jog tokio tipo avalynė yra neskoninga ir sunkiai derinama. Aukštakulniai, aulinukai aukščiau kelių - rudens / pavasario klasika. Abejoju, ar greitu metu ateis ta diena, kuomet stileivos šio tipo avalynei pasakys "ne".

 Mano pasirinkimas - "ALDO",  juodi (parduotuvėse yra ir šviesūs), itin plonos ir minkštos medžiagos batai. Neaukštu, storu (o kas svarbiausia - patogiu!) kulniuku. "Botfortus" galima derinti ne tik su sijonais, ar suknelėmis, bet ir odiniais, šiltų, storų medžiagų šortais. Svarbiausia taisyklė - medžiaga, mat tokio tipo odinė avalynė dažniausiai atrodo pigiai ir iššaukiančiai, tad rekomenduoju rinkis kukliau, pavyzdžiui zomšą. 
Eh, vietomis šaligatviai po truputį puošiasi auksine medžių lapų paklode, tad metas keisti garderobą ir mano manymu teisingiausia pradėti nuo apačios. Daugiau įkvėpimo ir minčių ką įsigyti naujam sezonui - www.aldo.com

Share:

No comments

Post a Comment

Blog Design Created by pipdig