>

MAKE UP STORE FALL FASHION SHOW 2016 / Can Can make up look by Vidaja


Ketvirtadienis prasidėjo puikiai. Saulėtą popietę kartu su visiem gerai žinoma makiažo meistre Vidaja susitikome miesto centre ir patraukėme link vienos jaukiausių miesto dalių - Užupio, kuriame įsikūrusi "MAKE UP STORE" kosmetikos parduotuvė / makiažo studija. Čia kartu su Povilu Staniulioniu ir Deimante Kazėnaite, bei jų modeliais Viktorija Sutkute ir Simona Burbaite ruošėmės "Fall fashion show" - rudens makiažo tendencijų pristatymui. Pasipuošusi klasikinio stiliaus "VIELA" suknele sėdau į "karštąją" kėdę ir pilnai pasitikėdama Vidajos sugebėjimais stebėjau, kaip ji puikiai tvarkosi su specialiai jai pateikta užduotimi - "Can Can" įvaizdžiu.


Makiažas atliktas su priemonėmis iš naujos "Make Up Store" kolekcijos. Vidaja - iš pirmo žvilgsnio griežta, tačiau iš tiesų, be proto miela ir maloni, todėl ir makiažas buvo būtent toks - ir šiltas, ir tuo pačiu metu šaltas. Matinis, ir kartu blizgus. Ypatingą dėmesį atkreipiau į šešėlius - jie tiesiog tobulos pigmentacijos! Būtinai greitu metu pasidalinsiu turimais atspalviais ir jų apžvalga.


Finalinis rezultatas : rožiniu plaukų laku nupurkštos kasos ir blizgučiai, ant "nude" atspalvio lūpų dažais padažytų lūpų. Ką jūs manote apie šį Vidajos kurtą įvaizdį? Aš jaučiausi kaip tikra balerina, o gal net gi miško fėja.. Makiažas man labai patiko! Vakarėlio metu tarp susirinkusių svečių pamačius keletą blogerių akimirką pasijaučiau keistai - juk dažniausiai ir pati būnu kitoje barikadų pusėje, tačiau šį vakarą man atiteko modelio rolė ir už tai esu dėkinga "Make Up Store" komandai - buvo malonu prisiminti senus, gerus laikus ir iš arčiau susipažinti su kosmetinėmis naujienomis. Už nuotraukas ačiū Vidajai (instagram @vidajamakeup)

Share:

No comments

Post a Comment

Blog Design Created by pipdig