>

OUTFIT / ALDO / ar rankinės ir batų spalva turi sutapti?


Handbag - ALDO / Shirt - H&M STUDIO / Shorts - H&M / Sunglasses - TOMMY HILFIGER / Hat - H&M STUDIO / Watch - DANIEL WELLINGTON / Shoes - ALDO

Dar vienos "odės" ilgaauliams batams nerašysiu, todėl šiandien pakalbėsime apie tai, kaip derinti avalynę ir ar būtinai batų ir rankinės spalva turi sutapti.



Vienoda rankinės ir batų batelių spalva - pasenusi taisyklė, kurią drąsiai galime laužyti. Dabar tai tiesiog  lengviausias (ir dažnai nuobodžiausias) saugus ėjimas, kuris garantuoja, jog maždaug 30 procentų jūsų derinio nepatirs "fiasko". Kartais ir pati pasiduodu šiai pagundai, ypatingai jeigu galanterijos spalva - juoda, tačiau vis gi, kokią rankinę pirkti, kad rytais nereikėtų sukti galvos? Dauguma atsakytų, jog juodą ir odinę, tačiau mano atsakymas kitoks - nesvarbu kokios formos, ar medžiagos, svarbu - dviejų, trijų spalvų. Na ir šiuo atveju tai ruda rankinė, su juodais, baltais dryželiais ir auksinėmis detalėmis. Ką gi tai reiškia? O gi jog daiktas visada gerai žiūrėsis tiek su baltu, tiek su rudu, tiek su juodu drabužiu. Vienu šūviu - net trys zuikiai! 


 Plačiau kalbant apie šiandienos derinį, tai odos imitacijos juodi, trumpi šortai (žinau, žinau, nuotraukose atrodau lyg pamiršusi namie kelnes), "Aldo" ilgaauliai (plačiau apie juos galite paskaityti ČIA) ir klasikiniai, balti "H&M Studio" marškiniai. Viską vainikuoja "Aldo" rankinė ir "H&M Studio" skrybelė, dėl kurios tiesiog esu pametusi galvą. Pavargusioms akims - "Tommy Hilfiger" akiniai nuo saulės, o kad nepasimesti laike - visiems nusibodęs, tačiau mano mėgstamiausias "Daniel Wellington" laikrodis.

Visiems linkiu produktyvios ateinančios savaitės ir ramaus sekmadienio vakaro. Ir nors dažniausiai rašau apie stilių, kosmetiką, prekinius ženklus, tačiau labiausiai linkiu jaukumo namuose, gerų knygų, sveikatos ir mylimų žmonių aplink.

Share:

2 comments

Blog Design Created by pipdig