>

WOLFORD / Visuomet madingi aksesuarai - pasitikėjimas savimi ir moteriškumas


Neapčiuopiamas ir už šimto žingsnių jaučiamas. Žinant mano tinklaraščio koncepciją galima pagalvoti, jog kalba eina apie kvepalus, tačiau ne, šį kartą ne apie tai. Pasitikėjimas savimi. Pasirodo, rašyti apie sezono tendencijas, aksesuarus, drabužius ir lūpdažius yra kur kas lengviau, negu apie paprastą žmogaus bruožą, kurį išsiūgdyti gali kiekvienas.
 Ar pastebėjote, jog kartais iš pirmo žvilgsnio visiškai paprasta, bet komunikabili, besišypsanti, plaukus susisukusi į netvarkingą kuoduką moteris traukia stipriau, negu nuo galvos iki kojų "prekybai paruošta barbė" amžinai įkišusi nosį į savo telefoną ir laukianti princo su baltu mersu? Tokiais atvejais nepadeda ne tik ilgi nagai, makiažas, nepriekaištinga šukuosena, bet ir pati gražiausia suknelė. Viskas yra mūsų galvoje! Ir tas nelemtas pasitikėjimas savimi taip pat. 

Vieniems šį bruožą įskiepija tėvai, kitiems - pats gyvenimas. Kiek save atsimenu, visuomet (net gi perdėtai) pasitikėjau savimi ir tikėjau, jog tai - galingiausio kalibro ginklas. Užaugusi supratau, jog būdama jauna (ir kvaila), buvau visiškai teisi! Savo skaitytojas gerbiu ir myliu, todėl šiandienos įrašas skirtas norinčioms suvokti savo vertę, suprasti moteriškumo galią, atrasti savyje jėgos ir ryžto.



Kodėl moterys užsisklendžia savyje ir pamiršta apie savo brangiausią papuošalą - moteriškumą?
Atsakymą žinome visi : buitis, vaikai, neištikimi (o kartais tiesiog nedemėsingi) vyrai, alinančios darbo dienos, aplinkinių pamokslai apie "teisingą gyvenimą", asmeninės nesekmės. Kuomet visi šie dalykai (o dažnai ir dar daugiau) užgriūna vienu metu - tariame stop. Ir ne todėl, jog esame silpnos, dėl to, jog mes vertos daugiau.

 
Moteriškumą visi suprantame skirtingai, o vyrai dažnai maišo su šeimyniškumo bruožu. Tai toli gražu ne geri gaminimo įgūdžiai, ideali tvarka namuose. Moteriškumas - vidinė jėga, charizma, bruožas, atsiskleidžiantis pasitikint savimi ir žinant savo vertę. Ką aš veikiu, kuomet jaučiu jog mano energija senka, trūksta įkvėpimo ir norisi viską mesti? Keičiu aplinką. Ir tai nebūtinai yra naujas miestas, ar šalis. Kartais užtenka išeiti už namų ribų, pabūti vienai, susipažinti su naujais žmonėmis, pasvajoti, susidelioti prioritetus. Kartais siela reikalauja rimtesnės reabilitacijos, tuomet tam puikiai pasitarnauja jaukūs senamiesčio viešbučiai, kuriuose vienai nakčiai galima apsistoti pamiršus apie viską šiame pasaulyje, paskaityti knygą, išgerti vyno, pasivaikščioti vakarinėmis miesto gatvėmis ir papusryčiauti lovoje.

Turbūt galvojate, jog problemos per vieną dieną neišsisprendžia? Taip, galbūt tai ir tiesa, tačiau per vieną dieną galite pakeisti savo mąstymą, o tai ir bus raktas į vidinę ramybę ir sėkmę.


Žinau, jog dažniausiai nepasitikėjimą savimi gimdo pasąmonėje įsitvirtinę kompleksai, pati turiu kelis, tačiau moku juos nuslėpti, todėl nei kiek nesukdama galvos esu visuomet pasiruošusi eiti užvaldyt pasaulio! Viskas šiais laikais yra įmanoma : putlesnes lūpas lengva išgauti lūpų dažų pagalba, pilvuką paslėpti koreguojančiais apatiniais, krūtinę "pakleti" push-up liemenėle, kojas išilginti apsiavus aukštakulnius. Triukų ir gudrybių, mes moterys, turime begales!

Turbūt visos sutiksite, jog dažnai (o gal net ir dažniausiai) nuotaiką pakelia pirkiniai, skirti ne namams, ne darbui, o jums ir tik jums. Ypatingai tie, kurių niekas nemato. Jūs žinote kokį grožį vilkite po suknele ir tai prideda pasitikėjimo savimi dar daugiau!  Nuotraukose vilkiu "Wolford" apatiniais ir bralete. Pripažinsiu, kokybė - pasakiška.  Akimirkos įamžintos "Ramada" viešbutyje, kuriame galėčiau likti amžinai. Tobula vieta kūrybai, poilsiui, o gal net ir slaptam pasimatymui? 

Norint būti stipria ir laiminga moterimi nereikia būti tobula. Svarbu gerai jaustis ir žinoti savo (neįkainojamą!) vertę. Ant nosies savaitgalis - pasilepinkit. Gyvenimas gražus kol yra pirmų kartų!


Share:

No comments

Post a Comment

Blog Design Created by pipdig