>

NYX / MASTERCLASS with @iluvsarahii / Riga, Latvia


Kokia gi ji, tris milijonus sekėjų turinti gražuolė iš Los Andželo Karen Sarahi Gonzalez? Antradienį eilinį sykį svečiavausi Rygoje ir dalyvavau "NYX" organizuotame susitikime su visame pasaulyje garsia makiažo meistre. Jeigu nuoširdžiai, šalia jos jaučiausi lyg pasakoje "Gražuolė ir pabaisa", tik gaila, jog ta pabaisa buvau aš, cha cha! Karen atliko parodomąjį makiažą Jelenai Peric - blogerei iš Kroatijos, kuri irgi ne pėsčia - savo instagram paskyroje turi didžiulę sekėjų armiją - kiek daugiau nei devynis šimtus tūkstančių! Tiesa, pamačiusi ją realybėje susimasčiau.. Ar visi tie žmonės pabendravę su ja realybejė ir toliau išliktų ištikimais gerbėjais?


Karen (iluvesarahii) - nuostabi, charizmatiška asmenybė, graži ne tik savo išore, bet ir vidumi. Ji buvo tokia švytinti, energinga ir maloni, jog norėjosi jos klausyti ir į ją žiūrėti amžinai. Vizažistė naują klasikinio dūminio makiažo būdą naudodama "NYX" šešėlių paletę USP01 smokey & highlight. Aš ją taip pat turiu ir šiuo metu ypatingai dažnai naudoju. Likau nustebinta puikia šešėlių pigmentacija, ypač naudojant su baze! 

Na o kalbant apie Jeleną (j_make_up) - mergina pasirodė labai arogantiška ir tuščia. Nei šypsenos, nei charizmos, tik pripūstos (perpūstos ir pernelyg papūstos) lūpos ir nieko daugiau. Tiesą pasakius negalėjau susikoncentruoti į makiažą, nes visą laiką erzino jos pasipūtėliška ir nelaiminga veido išraiška, velnias! 

Rygoje oras buvo nuotabus! Visą dieną gražiai snigo ir atmosfera senamiestyje buvo kaip visada nepakartojama. Su kolege Aliona puikiai praleidome laiką : numynėme daugybę kilometrų, pavakarieniavome (prisijungė ir youtuberė Daiva!) ir susitikome su latvių blogere aptarti Baltijos šalių "blogosferos". Grįžome į Vilnių tik paryčiais, o kelione kaip visada pasirūpino "Lux Express". Didžiausias ačiū - "NYX BALTICS".


Share:

No comments

Post a Comment

Blog Design Created by pipdig