>

URBAN DECAY / naujienos ir pirmas įspūdis


Kadangi rytoj prekybos centre "Panorama" esančiame "Douglas" įvyks naujojo "Urban Decay" stendo atidarymas, nusprendžiau su jumis pasidalinti pirmuoju įspūdžiu apie gautas naujienas. Jų nedaug, vos keturios, tačiau jeigu nuoširdžiai, man būtų užtekę ir vienos - "Illuminated trio" paletės, kurią įsimylėjau dar parduotuvėje. Esu užkietėjusi "Urban Decay" mylėtoja, todėl nieko nelaukus noriu jums pristatyti dėžutės turinį.


"Urban Decay" Liquid Moondust Eyeshadow / atspalvis VEGA. Skysti akių šešėliai šaltos, iš mėlynos į žalią persiliejančios spalvos, nuostabiai žėrintys ir gerai pigmenuoti. Prieš naudojant būtina gerai sukratyti! Plonas aplikatorius leidžia šešėlius naudoti ir kaip akių pravedimą, greitai džiūna ir visiškai nesisklaido. Ką tai reiškia? O gi tokią priemonę rekomenduojama naudoti itin kruopščiai ir atsargiai. Ir ne dieniniam makiažui, žinoma. Pati, asmeniškai, makiažui su šia priemone naudočiau ir priklijuojamas blakstienas. Produktas gan kaprizingas ir geram rezultatui išgauti reikalaujantis pagalbinių priemonių. 


"Urban Decay" Smoky Crease E-201 - šepetėlis dūminiam akių makiažui. Jeigu nuoširdžiai, ko labiausiai nekenčiu - kuomet perkant akių šešėlius į rinkinį būna pridėti niekam vykę šepetėliai. Jeigu jie tokie prasti, kam iš viso juos tenai kišti? Gavusi savo "Naked Smoky" paletę buvau labai nustebusi - dvipusis šepetėlis jos viduje pasirodė tiesiog kosminiu ir jį naudoju iki šiol! "Smoky Crease E-201" šepetėlis į pastarąjį labai panašus, tik vienpusis. Gerai "paima" produktą, puikiai sklaido, o jo šereliai - nuostabaus švelnumo. Artėja ryškių makiažų metas, tad jis man tikrai pasitarnaus.


"Urban Decay" Vintage Vice Lipstick / atspalvis PLAGUE - kreminės tekstūros lūpų dažai. Kaip bebūtų gaila, spalva ant lūpų yra per pus šviesesnė, nei pats lūpdažis. To priežastis - be jokios abejonės lengva, kreminė tekstūra. Man, matinių lūpų dažų mylėtojai tokios priemonės yra nesuprantamos ir niekuomet neatsiduria mano favoritų sąraše. Aš nebūčiau aš, jei nerasčiau kito būdo lūpdažio naudojimui : pasidažiusi violetiniu, matiniu "Vice" lūpdažiu antra sluoksnį padengiau būtent "Vintage" lūpų dažais (kurie beja turi labai lengvą "metalic" žėresį) ir žinoma, džiaugiausi puikiu rezultatu. 


Na ir pabaigai, paletė, dėl kurios buvau pasiruošusi mirti. Na gal ir ne mirti, bet nualpti tai tikrai! "Urban Decay" NAKED / ILLUMINATED TRIO - šviesą atspindinčių pudrų (highliter'ių) trio. Atspalviai : PYRITE, OASIS, TWILIGHT. Tai yra kažkas tobulo ir nežemiško, tikrai! Visi trys atspalviai yra labai skirtingi ir tas yra nerealu, nes nepaisant to, jie visi yra labai labai geri! Visą pusvalandį bandžiau jums nufotografuoti jų žėresnį ant rankos, tačiau nei viena nuotrauka neperteikė efekto, todėl nusprendžiau palaukti "makiažo dienos". "Pyrite" atspalvis auksinis ir labai gerai pigmentuotas, be to, turintis mažiausiai žėrinčių dalelių iš visų trijų.  Atspalvis "oasis" labiausiai blizgus, tačiau tuo pačiu lengviausias. Jis skruostikaulį tarytum padengia nematoma plevele ir palieka tik nerealiai žėrinčias dulkes. "Twilight" - rausvas, puikiai pigmentuotas ir ne ką prasčiau žėrintis nei pastarieji. Negalėčiau išskirti nei vieno atspalvio, nes jie yra labai skirtingi ir savaip nuostabūs. 
Malonus bonusas - dvipusis šepetėlis esantis viduje yra ne re a lus! Jūs turbūt supratote, paletė man tiesiog susuko galvą. Ji tikras saldainis!

Taigi toks mano pirmas įspūdis apie šiuos "Urban Decay" produktus, o mes jau rytoj susitiksime prie naujojo "UD" stendo "Panoramoje"! Pirmieji 10 lankytojų gaus "VICE" lūpų dažus, o pirmieji penkiasdešimt pirkėjų - "UD Perversion" akių tušą. Vakarėlis tęsis visą dieną ligi vėlaus vakaro. See ya! A.


Share:

No comments

Post a Comment

Blog Design Created by pipdig