>

#RFW / KATYA KATYA SHEHURINA / SS17


"Katya Katya Shehurina" kolekcijos pristatymo laukiau labiausiai. Pirmą kartą su dizainerės kūryba susipažinau dar pavasarį vykusioje Rygos mados savaitėje. Atvipusiu žandikauliu stebėjau podiumu žingsniuojančias, K.Shehurinos suknelėmis pasipuošusias paneles ir tyliai svajojau vieną iš jų (kūrinį, ne modelį, haha) priglausti savo spintoje. Svajonė dar neišsipildė, tačiau praėjus pusmečiui gavau dar vieną galimybę pasimėgauti nuostabiu vaizdu - naująja "Katya Katya Shehurina" kolekcija.

Vintažinio stiliaus įkvėptos suknelės yra siuvamos iš prancūziškų nėrinių, itališko šilko ir yra dekoruojamos rankų darbo detalėmis su Swarovski kristalais. Pasidomėjusi sužinojau, jog pagal individualų užsakymą kurtų suknelių kainos prasideda nuo 3500 £, tad savo svajonę turėti K.Shehurinos suknelę realizuosiu dar ilgai ir nelabai laimingai, cha cha. Tiesa, senos kolekcijos modelį galima rasti ir už 1400 - 3100 £.

Iš Latvijos kilusi dizainerė save realizuoti vestuvinių ir vakarinių suknelių kūryboje pradėjo prieš devynerius metus. Jos kūriniais prekiauja apie dvidešimt parduotuvių / butikų visame pasaulyje. Dėl savo prabangių audinių ir žėrinčių detalių, suknelės ypatingai mėgiamos Jungtiniuose Arabų Emiratuose. Jos kolekcija Rygos savaitės mados metu buvo įvertinta didžiuliais aplodismentais ir susižavėjimo šūksniais. Pati pristatymo metu įsitaisiau ant žemės pačioje podiumo pabaigoje, kad kuo geriau galėčiau apžiūrėti modelius ir suknelių detales. Kolekcija buvo nuostabi! Mano akimis - tobula.

Nuotraukos : Mark Litvyakov









Share:

No comments

Post a Comment

Blog Design Created by pipdig