>

KIEHL'S x JEREMYVILLE


Ilgi ir tamsūs žiemos vakarai - puikus laikas pasilepinimui ir vonios malonumams. Karštai voniai, kaukėms, skaniai kvepiantiems kūno šveitikliams, ar giliai maitinantiems kremams. O jeigu dar uždegti žvakę, įsijungti mėgiamą serialą, ar griebti gerą knygą? Dabar, kuomet namuose didžiąją dalį laiko girdisi vaikiškas juokas, vakare prisipilti vonią pilną vandens ir atsipalaiduoti - tikra prabanga. Arba kartu su krūva žaislų, antyčių ir spalvotų putų, arba nieko. Ir žinoma, anoks čia poilsis šveisti mažas pėdutes ir akylai stebėti, kad mažylis nepaslystų, ar nesukeltų potvynio. Smagu, tačiau kartais taip norisi pabūti vienumoje su pačiu savimi ir bent trumpam pamiršti apie darbus ir problemas...
 iandien noriu papasakoti apie keturis "KIEHL'S" produktus, kurie į mano namus atkeliavo nuostabaus grožio, limituoto leidimo dėžutėje, iliustruotoje "JERREMYVILLE" piešiniais ir personažais. Per metus teko išbandyti tikrai daugybę priemonių iš "Kiehl's", todėl nieko keisto, jog didžiają dalį kūno ir veido priežiūros priemonių dalį užima būtent jos.


"Kiehl's" Gently Exfoliating Body Scrub "Grapefruit" - priemonė, skirta pašalinti negyvoms odos ląstelėms. Labiausiai mėgstu vidutiniškai šiurkščių dalelių kūno šveitiklius, o šis - būtent toks ir yra. Pernelyg švelnūs tarnauja lyg paprastos dušo želė, o pernelyg šiurkštūs - gali net gi stipriai suerzinti odą. Man beprotiškai patinka šio produkto konsistencija ir gaivus, citrusų kvapas. Didelis kiekis smulkių dalelių puikiai nušveičia odą ir tuo pačiu ją sudrėkina. Ir negaliu nepaminėti subtilaus, klasikinio indelio dizaino. Lyg ir niekuom neypatingas, tačiau dėl nepaaiškinamų priežasčių man labai patinka.


"Kiehl's" Calendula Herbal-Extract Toner - limituoto leidimo tonikas su medetkomis. Pagrindinis priemonės pliusas - ji be alkoholio! Pagaliau! Tonikas yra neatsiejama kasdieninės veido priežiūros dalis, jis atstato odos ph ir ją ramina. Galiu drąsiai teigti, jog tai geriausias mano kada nors turėtas tonikas ever. Ne paslaptis, jog medetkos ramina odą ir turi antiseptinių savybių, tad šį toniką, skirtą visiems odos tipams, labiausiai rekomenduoju normalios ir riebios odos savininkėms. Jis nuostabus! Kvepia labai neutraliai, o ant vatos diskelio patenka ne tik skystis, tačiau ir minkšti medetkų lapeliai.

Dėžė, į kurią parduotuvėje "Kiehl's" gali buti supakuotos ir jūsų dovanos!


"Kiehl's" Richly Hydrating Hand Cream "Lavender" - rankų kremas su taukmedžio sviestu ir vitaminu "E". Produktas labai intensyviai maitina sausą odą, nepalieka riebaus sluoksnio ir greitai įsigeria. Mano rankų oda nėra problematiška, niekuomet nereikalauja specialios priežiūros, tačiau zona nuo alkūnių iki pečių (nežinau kaip kitaip išsireikšti) visuomet labai labai sausa, todėl bene visi rankų kremai "nueina" būtent ten. Vienintelis minusas - priemonės kvapas, kuris ačiū dievui nėra stiprus ir greitai išgaruoja. Kvepia neerzinančiai, tačiau ne levanda, o grybais.


"Kiehls" Creme de Corps "Grapefruit" - lengvas, citrusų kvapo kūno sviestas. Sudėtyje esantis jojobos aliejus padeda atstatyti odos natūralų lipidų barjerą, o taukmedžio sviestas apsaugo odą nuo dehidratacijos. Kremas žinoma idealiai išpildo savo darbą po  "procedūros" su greipfrutų šveitikliu. Oda tampa pamaitinta, minkšta ir švelnia. Gamintojai rekomenduoja priemonę tepti ant vos vos drėgnos odos. Indelio talpa didžiuuulė,  o kvapas - neutralus, tad galima drąsiai dalintis su šeima, ar antrąja puse.

Visas įraše aprašytas priemones rasite "Panoramos" prekybos centre įsikūrusioje "Kiehl's" parduotuvėje, Vilniuje.
Share:

No comments

Post a Comment

Blog Design Created by pipdig