>

PUPA / RED QUEEN Kalėdinė kolekcija

 
Prieššventinis laikotarpis smagus ne tik dėl artėjančios puotos su dvylika patiekalų artimiausių žmonių rate, ar balkonuose ir vitrinose pasirodžiusių lempučių ir galybės kitos jaukios, bei šaunios šventinės atributikos, tačiau ir dėl dar vienos priežasties - visi kosmetikos gamintojai išleidžia limituotas, Kalėdines kolekcijas! Pamačius "PUPA" "Red Queen" grožybes man nekilo jokių abejonių - pirmąją išbandysiu karališko įpakavimo, parfumuotą pudrą "Red Queen Golden Powder" veidui ir kūnui.



"Red Queen Golden Powder" yra kaip mažas, mielas žaisliukas, kurį norisi čiupinėti, be reikalo atidarinėti, pudruotis rankas ir gerėtis nuostabiu žvilgesiu. Parfumuota pudra turi silpną, saldžiai malonų kvapą, nukeliantį kažkur į Anglijos glūdumoje stūksantį dvarą. Pats produktas yra skirtas vakarėliams, šventėms ir fotosesijoms, arba tiesiog merginoms ir moterims, tiesiogine to žodžio prasme norinčioms sužerėti. Aš šią pudrą naudosiu dekolte ir pečių sričiai sutinkant Naujuosius metus. Likimo ironija.. Žinau kaip dažysiuosi, ką vilkėsiu, tačiau kur gi juos sutiksiu - I have no idea.


"I'm Pupa Matte Lip Fluid" - skysti, matiniai lūpų dažai. Mano turimas atspalvis - sodriai prinokusi avietė. Fluidas greitai džiūsta, gan ilgai išlieka ant lūpų ir kas svarbiausia - jų nedžiovina. Jokių priekaištų produktui neturiu, tačiau nepatiko jo aplikatorius - per šiurkštus ir besidažant ne itin maloniai kutena lūpas, todėl naudodamasi šiuo fluidu į pagalbą pasitelkiu kitą šepetėlį lūpų dažams, su kuriuo beje žymiai lengviau išgauti griežtą ir taisyklingą lūpų kontūrą. P.S. "Matte Lip Fluid" galioja net du metus!



"Red Queen Metallic Eyeshadow" - akių vokų šešėliai. Mano turimi atspalviai - 002 ir 004. Abu atspalviai yra nuostabiai pigmentuoti, o vieną iš jų (šviesesnį) galima drąsiai naudoti vietoje highliter'io. Itin smulkių blizgiųjų dalelių dėka šešėliai suteikia tikrą "metallic" efektą, kuris ypatingai gerai pastebimas sužaidus su apšvietimu. Labai gaila, tačiau kaip ir visada, nuotraukos neperteikia realaus vaizdo... Tik žinoma, niekam ne naujiena, jog mažus šepetėlius, esančius viduje galima iš karto išmesti į šiukšlių dėžę. Nieko baisaus tame nematau, nes net gi didžioji dalis "lux" kosmetikos gamintojų iki šiol nepasirūpina kokybiškais, makiažui tinkančiais makiažo šepetėliais. Kadangi labiausiai mėgstu universalius produktus,  rekomenduoju atspalvį 002 - jis nuostabus. 


Na ir pabaigai - vienas populiauriausių ir labiausiai apkalbėtų "Red Queen" kolekcijos produktų - "Pure Gold Highlighter". Eh, ši šviesą atspindinti pudra atrodo tikrai karališkai! Ir nepaisant gražaus įpakavimo, highliter'is turi be proto puikią pigmentaciją, tad dieniniam makiažui jokiu būdu nerekuomenduoju, bet šventėms ir vakarėliams  tai yra kažkas tobulo. Na žinote, toks tikras "instagram makiažo" must have. Garantuoju, mėgstančioms ryškų kontūravimą ir makiažą ši priemonė patiks. 

Aš labai mėgstu dažytis. Kartais galvoju, jog jeigu būtų mano valia, galėčiau dažytis net gi miegodama, haha. Kalėdų Senelis jau gavo mano "laišką" su prašymu šiais metais po eglute rasti lagaminą makiažui, nes laisvų kosmetinių ir stalčių tiesiog nebeliko. O ką jau kalbėti apie tai, jog tokia situacija yra po eilinės revizijos, kurią darau maždaug kartą per mėnesį? Labiausiai nemėgstu kaupti nenaudojamų ar nepatinkančių daiktų, todėl stengiuosi juos greitai išdalinti draugėms ir mamai. Na o kalbant apie "PUPA" - mano manymu jų "Red Queen" kolekcija yra tikrai vykusi, su trupučiu itališko šarmo. Apžiūrėti ir įsigyti visuomet galite KRISTIANA ir KOSMADA parduotuvėse.
Share:

1 comment

  1. aš kiekviena diena naudoju, nes negaliu tiesiog nustot :D nerealiai atrodo!

    ReplyDelete

Blog Design Created by pipdig