>

"URBAN DECAY" Full Spectrum Palette


Niekuomet negalvojau, jog galėčiau susižavėti ryškių spalvų šešėliais. Visuomet maniau, jog žydros, arba mėlynos spalvos tinka tik plaštakėms, o su geltona, violetine, ar žalia spalvomis galima pasižaisti tik prieš karnavalą, ar teminį vakarėlį. Nei kiek nekeista, jog klydau. Ilgą laiką besidažanti tik žemės, ar pastelinėmis spalvomis nusprendžiau duoti valią fantazijai ir išbandyti limituoto leidimo "Urban Decay" Full Spectrum paletę.

Iš nuotraukų ko gero matyti, jog mano fantazija ne tokia jau laki (cha cha), tačiau makiažas, kuriame vyrauja "purvina rožė" man buvo jau kažkas naujo. Mano instagram profilyje (absentta) galite rasti ir pirmąjį blyną su melsvomis spalvomis, kurį iškepti užtrukau beveik tris valandas. Neesu profesionali vizažistė, niekuomet nevaikščiojau į jokius kursus, tad su jumis dalinuosi tik savo asmenine nuomone ir rezultatais. 



Berašydama apžvalgą apie šią nuodemės vertą paletę negaliu nustygti vietoje, nes jaučiuosi tikra kvailele, neišnaudojusi progos jums parodyti ko nors visiškai neįprasto, tad vos užbaigusi spragsėti klaviatūros klavišais eisiu kankinti geltonos ir žalsvų atspalvių. Labai gaila, jog temsta anksti, o progos kelias valandas skirti makiažui vidury dienos aš nerandu, todėl iš anksto atsiprašau už nekokybiškas nuotraukas, kurios neatskleidžia tikrojo rezultato.. O jis, patikėkit, gyvai kur kas geresnis!


"Full Spectrum" paletėje yra net gi 21-as atspalvis. Vieni iš jų matiniai, kiti - žėrintys. Aštuoniolika iš jų yra visiškai nauji, o trys - specialiai atkurti. Jų pigmentacija yra pasakiška, tačiau kas svarbiausia - šešėliai nesubėga į raukšles ir išlieka labai ilgai. Jeigu naudosite "Urban Decay" šešėlių bazę - iki mirties. Mano apžvalgą apie ją galite paskaityti čia : "Eyeshadow Primer Potion"
Makiažui naudoti atspalviai : alchemy, seize, warning , platonic ir bump. Darbavausi šepetėliu, esančiu paletės viduje. Skamba nerealiai, tačiau eilinį sykį įsitikinau, jog visi "UD" makiažo šepetėliai yra fantastiški.

Spoksau į kompiuterio ekraną ir bečiupinėdama paletę bandau atrasti šio produkto minusų. Nuoširdžiai? Jų neradau. Mūsų patogumui yra net gi įtaisytas didžiulis veidrodis, kuriuo ko gero niekas nesinaudoja, tačau who knows, galbūt kam nors pravers extra atveju.
Kaina - 52,95 €, kur įsigyti Lietuvoje? "Douglas" parduoruvėse Vilniaus "Akropolyje" ir "Panoramoje" arba internetu.


Share:

No comments

Post a Comment

Blog Design Created by pipdig