>

RESERVED / geriausias vaistas - apsipirkinėjimas!


 Nors dangumi ir rieda saulė, žvarbus vėjas neleidžia pamiršti apie tai, jog tikrojo pavasario dar reikės palaukti. Oras apgaulingas, lyg niekur nieko pradeda snigti, o už akimirkos nušvinta saulė. Prėjus valandai pasipila lietus, o naktį oro temperatūra nukrenta žemiau nulio. Užėjus į drabužių parduotuves akį traukia šilti megztiniai, kurie (duok Dieve) jau kitą mėnesį taps nereikalingi, tačiau didelis, legvų suknelių pasirinkimas taip pat priverčia susigūžti, mat jų sezonas dar tik priešaky. Kaip nepasimesti drabužių džiunglėse ir netapti impulsyvių pirkinių auka? "RESERVED" internetinė drabužių parduotuvė nuo šiol jūsų paslaugoms!

Nors neesu didelė internetinių drabužių parduotuvių megėja, puikiai suprantu, jog išstudijavusi svetainėse pateiktas dydžių lenteles, internetu pirkti yra kur kas patogiau. Nereikia eikvoti energijos ilgiems pasivaikščiojimams prekybos centruose (ypatingai aktualu šaltuoju metų laiku, kuomet visi aplinkui serga ir čiaudėja), užsakymus galima vykdyti tiek laukiant eilėje grožio salone, tiek sergant namuose (shoppingas - geriausias vaistas!), o kas svarbiausia - norint grąžinti netikusį (ar nepatikusį) drabužį nereikia teisintis prieš susiraukusias pardavėjas, kurios beveik kiekvieną kartą tokiose situacijoje į jus žiūri lyg į nusikaltėlį. Žinoma, jeigu tokios smulkmenos jūsų netrikdo, prekes galite grąžinti ir nunešę į parduotuvę.


Prekių pristatymas į "Reserved" parduotuves - nemokamas, standartinis pristatymas - 3,95eur. Perkant už 50eur ar daugiau - pristatymas į namus nemokamas. Siuntinys pirkėjus pasiekia per 2-4 dienas, o nemokamo grąžinimo garantija galioja 30 dienų. Be to, e-shop'e galite rasti tai, ko nėra parduotuvių lentynose!


Nuotraukose vilkiu trumpą, sarafano tipo suknelę, tinklinius, juodus marškinėlius (kuriuos įsimylėjau ir galėčiau devėti kiekvieną dieną) ir klasikinį, juodą švarką. Viską, išskyrus aulinukus rasite "RESERVED" parduotuvėse. Išnaršiusi visą www.reserved.com/lt išsirinkau keturis daiktus, kuriuos tiesiog degu kaip noriu kuo greičiau priglausti nuo pavasarinės revizijos nukrentėjusioje spintoje, na o kokie gi jie, pamatysite jau greitai!

Už nuotraukas dėkoju nuostabiai fotografei Gabrielei Gudkovaitei, su kuria susipažinome Dubajuje, o dabar lyg niekur nieko geriame arbatą Vilniuje ir planuojame naujus projektus.
Share:

No comments

Post a Comment

Blog Design Created by pipdig