>

URBAN DECAY / ilgai išliekančio makiažo paslaptis



Kokia gi ta ilgai išliekančio ir nepriekaištingo makiažo paslaptis? Ar kosmetinės bazės ir fiksatoriai iš tiesų gali daryti stebuklus, o gal tai tik reklaminis triukas? Tam, kad namas nesugriūtų - reikia pamatų, todėl šiandien trumpai apžvelgsiu tris "Urban Decay" priemones, skirtas mums : skubančioms, veiklioms, dieną dirbančioms, vakare besilinksminančioms, kartais vienišoms, bet visuomet savimi pasitikinčioms. Mums, mėgstančioms būti pasiruošusioms betkokiam gyvenimo atvejui.

QUICKFIX  HYDRACHARGE PREP SPRAY


Pasak gamintojų, "Quickfix Hydracharge Prep Spray" - purškiama, drėkinamoji makiažo bazė matomai mažinanti poras, sulyginanti bei paskaistinanti veido odą ir yra skirta naudoti bet kokiu paros metu. Ryte - norint pažadinti veido odą, dieną - atgaivinti, o vakare - lengvai pamaitinti. Maloniausia dalis - produkto kvapas. Kokosai ir vanilė... Neįtikėtina, tačiau priemonė tikrai pastebimai sumažina poras ir gan neblogai drėkina veido odą. Be to, subalansuoja ir mažina odos blizgesį. Aktualu mišrios, bei riebios odos savininkėms! Užtenka vos trijų paspaudimų tam, kad maloni dulksna atliktų savo funkciją ir trumpam nukeltų į egzotiškus kraštus.
 Talpa - 118ml, kaina - 30.95eur


 OPTICAL ILLUSION COMPLEXION PRIMER


"Optical Illusion Complexion Primer" - odos trūkumus maskuojanti makiažo bazė. Tai yra visiška priešingybė "Quickfix" purškikliui. Priemonė užmaskuoja (tačiau ir nežymiai kemša) išsiplėtusias poras ir užpido raukšleles. Nors gamintojai teigia, jog produktas tinka visiems odos tipams - drįsčiau paprieštarauti. Deja, ši produktą rekomenduoju tik sausos odos savininkėms. Nors priemonė tikrai palengvina makiažo padengimą, mišriaodės kovos su perdėtu blizgesiu, ko pasekoje nukentės makiažas. Tiesa, džiugu tai, jog "Urban Decay" neapsiribojo tik ties šia formule ir sukūrė dar tris, skirtingas funckijas atliekančias bazes - suteikiančią matinį efektą, koreguojančią odos atspalvį ir su SPF 30 apsauga. Visų talpa ir kaina vienoda - 28ml / 35.95eur


LONG LASTING MAKEUP SETTING SPRAY ALL NIGHTER


Ilgai išliekantis makiažo fiksatorius "All nighter" yra mano favoritas, kaip ir tos pačios linijos makiažo pagrindai. Produktas yra skirtas visiems odos tipams ir savo funkciją atlieka nepriekaištingai! Patentuota temperatūros kontrolės technologija leidžia šiam lengvos dulksnos purškikliui užfiksuoti makiažą maždaug 16 valandų, o jis nesubėga į raukšles ir nenublunka. Pridėjusi ranką prie širdies sakau -  renginiams, vakarėliams, ar fotosesijoms renkuosi tik šį duetą! Jeigu žinau, jog namo negrįšiu ilgiau nei 12 valandų, ranka nekyla naudoti kažką kitko. Pliusas - sudėtyje nėra aliejų ir parabenų. Kvapas - neutralus, kiek sintetinis, tačiau neerzinantis. Iš visų trijų šiandien aptartų produktų "All nighter" fiksatoriui skirčiau pirmąją vietą. Produktas puikiai užfiksuoja makiažą ir suteikia daugiau pasitikėjimo savimi. Juk kur kas maloniau leisti dieną žinant, jog atrodai nuostabiai.
Talpa - 118ml, kaina - 30.95eur

Ir prisiminkite - makiažas skirtas ne jūsų trūkumų maskavimui, bet tam, kad parodytumėte pasauliui, kokios esate!
Share:

2 comments

  1. Labas Absentta, ačiū už apžvalga. Pati pastebėjau šią kosmetiką parduotuvių lentynose, bet kažkaip pabijojau pirkti, ir, kiek matau, ne be reikalo. Kiek supratau, ši kosmetika ekologiška, cituojant tave: "kvapas - neutralus, kiek sintetinis". Mano oda labai probleminė, bijau, kad gali netikti, alergizuoti - o ir kaina tikrai ne iš mažųjų, ypač kaip studentei. Gal būna mažesnės talpos buteliukose, kad bent jau pasibandyti ar tinka (kad kažkiek pigiau būtų)? Ačiū!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Na, pats gamintojas niekur ir nenurodo, kad jų prekės ekologiškos, dalis produktų tik nurodyti, kad yra "Vegan" (tai nėra tas pats kas ekologiška, vegan kosmetika neišbandoma ant gyvūnų). Iš asmeninės patirties sakau, jeigu jau oda probleminė, naudok šimtus kartų išbandytus produktus, nes prisidarysi dar bėdos, kuria taisysi daugkartiniais apsilankymais pas dermatologę ar kosmetologę.

      Delete

Blog Design Created by pipdig