>

ARTISTRY SUPREME LX / odos bioritmai - raktas į jaunystę



Šiandien kartu su kolegėmis ir "Artistry" atstovais rytine kava ir desertu mėgavomės vienoje stilingiausių Vilniaus desertinių "Sugamour". Čia buvo pristatyti Lietuvoje vykdyto tyrimo rezultatai ir naujoji "Artistry" odos priemonių linija "Supreme Lx", o gražuolė Gintarė Gurevičiūtė pasidalino savo tobulos veido odos priežiūros paslaptimis. 

Nors įprasta manyti, kad veido oda ima senti nuo 25 ar 30 metų, penktadalis Lietuvos moterų pirmuosius odos senėjimo požymius pastebi kur kas anksčiau – iki 25 metų, rodo „Amway“ užsakymu atlikta Lietuvos moterų apklausa. Taip pat beveik pusė respondenčių odos senėjimo požymius pastebi nesulaukusios trisdešimties (26-30 m.). Ir nors oda sensta anksti, net ketvirtadalis šalies moterų į tai nekreipia dėmesio. 
 


Estetinės medicinos pecialistė J. Petrulionytė teigia, jogtinkamas gyvenimo būdas ir kokybiška kosmetika gali padėti atitolinti senėjimo procesus ir sugrąžinti ląstelėms prarastą energiją.
„Ieškodamos kosmetikos priemonių, kurios gali išsaugoti odos jaunystę, jų sudėtyje ieškokite antioksidantų ir vitaminų – jie padeda apsaugoti odos ląsteles nuo žalingo laisvųjų radikalų poveikio ir padeda odai natūraliai save atstatyti.  Labai svarbūs ir natūralūs aliejai bei lipidai, kurie apsaugo odą nuo neigiamo aplinkos poveikio. Dar viena svarbi sudedamoji dalis – kamieninės augalų ląstelės, kurios regeneruoja odą. Visų šių sudedamųjų dalių galite rasti „Artistry Supreme LX“ odos priežiūros priemonių linijoje, skirtoje kovai su odos senėjimo procesais“.

„Artistry Supreme LX“ – tai veido odos priežiūros rinkinys, kurį sudaro regeneruojantys veido ir paakių kremai. Šie produktai praturtinti gardenijos gėlės (Gardenia Grandiflora) ekstraktu, „CellEffect24“ komplekso mišiniu ir 24 karatų aukso dalelėmis (!)

„Artistry“ mokslininkai ištyrė daugiau nei 300 augalų iš visų pasaulio kampelių, kol atrado, kad ypatingų savybių, padedančių odos jaunystei, turi gėlė gardenija (Gardenia Grandiflora). Jie distiliavo gėlės kamienines ląsteles, kurių grynasis ekstraktas veikia veido odos ląsteles ir atstato jų natūralius bioritmus bei grąžina odai prarastą energiją. Tokiu būdu veido ir paakių odos būklė yra ne tik atstatoma, bet ir atjauninama. „Artistry Supreme LX“ gali būti naudojamas tiek ir kaip prevencinė priemonė, siekiant sustabdyti odos senėjimo procesus, tiek ir siekiant minimizuoti ar pašalinti odos senėjimo veide paliktas žymes“, – kosmetikos linijos pristatyme teigė „Artistry“ odos priežiūros priemonių ekspertas Andrzej Sawicki.



Televizijos laidų vedėja Gintarė Gurevičiūtė  pasakojo, jog visą gyvenimą džiaugėsi lygia ir stangria oda, tačiau pastaruosius metus pradėjo pastebėti pirmuosius odos senėjimo požymius.

Anot televizijos laidų vedėjos, jos jaunos odos receptas susideda iš trijų pakopų: odos išorinio drėkinimo, veido raumenų stiprinimo ir sveiko gyvenimo būdo. G. Gurevičiūtė įsitikinusi – odos jaunyste reikia pradėti rūpintis dar tada, kai tik pastebime pirmuosius veido odos senėjimo požymius.
„Mano gražios odos receptas paprastas – visą gyvenimą stengiausi sveikai maitintis, judėti, gerti pakankami skysčių, vengti žalingų įpročių. Tačiau vien sveiko gyvenimo būdo nepakanka, antra svarbi dalis – veido raumenų masažai ir tonuso palaikymas. Aš esu smulkaus sudėjimo, neturiu didelio poodinio sluoksnio, tad mano oda yra linkusi suglebti. Na ir galiausiai, ne mažiau svarbus žingsnis – kokybiška kosmetika, kuri taip pat yra būtina. Nors visą gyvenimą iš viso nenaudojau jokių kremų, nes maniau, kad gražiai odai užtenka tik sveikos gyvensenos ir natūralių priemonių, dabar supratau, kad tai – netiesa“.

Nekantrauju šį "Artistry Supreme Lx" stebuklą išbandyti ir aš. Apžvalgą tinklaraštyje rasite jau Spalio pabaigoje. Turiu daugiau negu mėnesį susipažinti su produkto pliusais, minusais (jeigu tokių bus) ir įvertinti veido odos pokyčius.
Share:

No comments

Post a Comment

Blog Design Created by pipdig