>

WHERE TO STAY IN DUBAI / AMWAJ ROTANA JBR

Nuotrauka - Gabrielės Gudkovaitės
Šįryt mano diena prasidėjo 4.30h. Nebežinau kodėl, tačiau niekaip negalėjau sudėti bluosto, jaučiausi žvali, pailsėjusi ir po pusvalandžio spoksojimo į lubas nusprendžiau išsivirti indiškos kavos. Virtuvė tokį ankstyvą rytą atrodė kaip niekada jauki, o mano nuotaika - pakylėta. Įsijungiau "Coffee shop background noise" (kas nežinote, tai įrašyti kavinių garsai, skatinantys kūrybiškumą) ir supratau, jog šiandien ta diena, kuomet rašysiu apie Dubajų. Ko gero prastas oras ir šiltų kraštų ilgesys padarė savo, (o ir artėja atostogų UAE sezonas), todėl šiandien kviečiu skaityti apie tai, kodėl gera būti blogere ir gauti galimybę apsistoti penkių žvaigždučių viešbutyje pačioje Dubai Marinos širdyje.


Pradėsiu nuo to, jog 90% nuotraukų iš kelionės į Dubajų (ir dar daugiau negu pusė mano gyvenimo) neaiškiomis aplinkybėmis dingo iš mano telefono, todėl būkit geri, nebarkit dėl skurdžios nuotraukų galerijos. Į Jungtinius Arabų Emiratus antrus metus iš eilės skridome Sausio mėnesio pabaigoje. Lėktuvo bilietus pirkome "Small Planet" - jie vieninteliai vykdo tiesioginius skrydžius Vilnius - Dubai.


Sutikite, būti įvertintam - vienas maloniausių jausmų pasaulyje. Jūs tik pagalvokite, kaip pasijutau aš, gavusi galimybę keturioms dienoms apsistoti nuostabiame, penkių žvaigždučių viešbutyje "Amwaj Rotana Jumeirah Beach". Gera būti blogere! "Amwaj Rotana JBR" viešbutis randasi šalia garsiosios Dubajaus laisvalaikio ir parduotuvių alėjos "The Walk", o iki paplūdimio - mažiau nei minutė pėsčiomis. Visi kambariai - su vaizdu į jūrą, o ką jau kalbėti apie tai, jog į Persijos įlanką ir Jumeiros palmę žvelgėme iš 18 aukšto! Nuostabios panoramos nesugadino net priešais vykstančios nedidelės statybos, cha cha.


Įžengusi į kambarį pasijaučiau kaip karalaitė : visur šmėžavo mano vardas, o ant stalo laukė įvairūs skanėstai ir laiškas nuo "Amwaj Rotana" kolektyvo. Pergyventi dėl interneto ryšio neteko - wifi visame viešbutyje nemokamas ir spartus kaip raketa. Ši apgyvendinimo įstaiga pripažinta turinti geriausią vertę Dubajuje! Čia viešintys svečiai gauna daugiau už tai, ką moka, palyginti su kitomis apgyvendinimo įstaigomis šioje vietovėje.


Štai toks nuostabus vaizdas atsiveria iš balkono. Į paplūdimį galima patekti tiesiai iš viešbučio - jis driekiasi vos už 100m. "Amwaj Rotana JBR" turi ir kelis baseinus, tačiau ką rinkis (jūrą ar baseiną) turbūt nė nekyla dvejonių. Paplūdimiai Dubajuje švarūs, tvarkingi ir prižiūrėti.

 Viešbutis gali pasigirti net keturiais puikiais restoranais, kuriuose ruošiami itališki, amerikietiški, britiški, japoniški ir tarptautiniai valgiai. Kadangi šioje miesto dalyje tiesiog galybė gerų restoranų ir kavinių (o mums norėjosi išbandyti viską) - viešbutyje tik pusryčiavome, tačiau jeigu nuoširdžiai, jie mane sužavėjo labiau, negu kaip kurios aukšto lygio maitinimo įstaigos. Produktų kokybė buvo tiesiog pasakiška, o maisto pasirinkimas - milžiniškas! Kas rytą valgydavau tiek, jog sunkiai pakildavau nuo stalo, o vėliau pusę dienos paplūdimyje vyrui zyzdavau, jog esu stora, cha cha.


Noriu pagirti ir be galo rūpestingą, paslaugų ir malonų personalą. Mano kelyje nepasitaikė jokių piktų tetų ir dėdžių, o kambarinė sutvarkydavo ir gražiai sudėliodavo net gi mano kosmetiką! Taip, jaučiausi nepatogiai (bet juk atostogos!) ir tuo pačiu buvau maloniai nustebinta. Kaip jau supratote, tvarka kambariuose - be priekaištų. Skauda širdį dėl prarastų nuotraukų, kuriose buvo įamžintos visos viešnagės akimirkos, tačiau yra kaip yra..



Po kelių mėnesių oro temperatūra Jungtiniuose Arabų Emiratuose sumažės ir prasidės turistų sezonas, todėl jeigu žadate apsilankyti šiame dieviškai gražiame mieste ir ieškosite vietos apsistoti - "Amwaj Rotana JBR" yra tobulas variantas norintiems suderinti pasyvų poilsį su aktyviu. Viešbutį supa nuostabūs pasivaikščiojimo takai, parduotuvės, jūra, restoranai,ir užburianti miesto atmosfera. Visa širdimi tikiuosi, jog žiemą (bent jau savaitei) čia sugrįšiu ir vėl. 

Didelis ir nuoširdus AČIŪ "Amwaj Rotana Jumeirah Beach" už nepamirštamą viešnagę!
Share:

No comments

Post a Comment

Blog Design Created by pipdig